Tänään tv:ssä: suomalaisten psykopaattinilkkien suosikit yhtäaikaa

05.12.2018 klo 16.00 | Luettu: 1535 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuviin
Luokkakokous 1 ja 2

Subilla ja Nelosella.

Kuinka tässä näin kävi? Tanskalaisiin leffoihin perustuvat Luokkakokoukset tulevat yhtäaikaa kilpailevien firmojen kanavilta. Ajastaan jäljessä olevat kääntävät Subille oppiakseen, millainen ensimmäinen hitti on, kun taas muuten vain jälkeenjääneet kääntävät innolla Neloselle. Ostaisin mainosaikaa Subilta, jos myisin aikuisvaippoja, mutta valintani olisi Nelonen, jos kohderyhmää olisivat raiskaajat ja ruumiisiin sekaantujat. Paska, perse, pillu, pornolehti, hei paviaanit!

En sano, että leffat ovat Helvetin huonoja, mutta jos Saatana on suomalainen, hän on järjellä ajateltuna kunnon jätkä ja mairea elämäntapamuikku Jaajo Linnonmaa, joka etäisen tyylikkäitä herrasmiehiä tehokkaammin huijaa suomalaiset pelaamaan lauantaisin. Sydän syyttää Sami Hedbergiä, joten annan ilmaisen neuvon. McFarlane Toys on luonut aikuisille keräilijöille makaabereja lelu-ukkoja sillä asenteella, että esimerkiksi Punahilkka on piiskalyyli, joka pitelee suolestamaansa sutta, jonka vatsasta valuu ulos sulanut mummo. Hedberg voitaisiin lisensoida firmalle, joka takuulla on jo miettinyt, mikä on se uusi jännittävä 'look', jota voidaan käyttää pohjana jokaiselle seitsemään kuolemansyntiin perustuvalle figuurille.

Ykkönen olisi siedettävä rehellisenä kännisekoiluna, ellei Hedberg kirjaimellisesti raiskaisi tajutonta Aku Hirviniemeä. Kakkosen päävitsi on kuolleen kaverin kikkelin kokeileminen, kuten traileri julistaa ja leffa heti alussa muistuttaa, joten ehdotan tekstiä "kokeilkaa kikkeliäni" taiteilija Hirviniemen tulevaan mausoleumiin. Kakkosen traileri juhli ylpeänä ykkösen matalia arvosanoja ja tuottaja vertasi kansansuosiota Uuno Turhapuroon, koska Uunohan ilmiön aloitti raiskaamalla Sörsselssönin ja Speden kuoltua Hartikaisenkin.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nostalgiaa kahden bä... Netflix tilasi leffa... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

05.12.2018 klo 19.04 2 tykkää tästä

Kannattaa vaihtaa kanavaa noiden kahden leffan välillä aina 7,5 minuutin välein niin saa yhden paremman leffan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova