Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: ehdottomasti Ensisilmäyksellä-elokuva, ehkä

12.11.2018 klo 18.55 | Luettu: 1449 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Ehdottomasti, ehkä

Vain kanavalla 5.

Komediasarja Ensisilmäyksellä eli How I Met Your Mother onnistui kestämään 9 vuotta, vaikka alkuasetelma oli se, että isä kertoo lapsilleen, kuinka hän tapasi heidän äitinsä. Panin ensin yhtä Pirjoo ja naapurin Marttaa ja Tiina-tätiä... Sarjaa oli takana vasta pari kautta, kun elokuva Ehdottomasti, ehkä eli Definitely, Maybe karjaisi "jotain rotia nyt...!" ja kertoi tarinan 110 minuutissa.

Kun leffakin hupsusti hämää ja tekee rakkaudesta hitusen prinsessafantasioita mutkikkaampaa, pitääkö sitä syyttää kopioinnista, kun se kuitenkin ihan itse loppuu? Ensisilmäyksellä-lopetus kuvattiin käytännön syistä ennen tätä leffaa, eli noin 8 vuotta ennen kuin se nähtiin tv:ssä, joten onko kyseessä eeppistä teollisuusvakoilua?

Ryan Reynoldsin hahmo kertoo tyttärelleen aikuisten satua kolmesta naisesta hitusen kaunistellen ja nimet vaihtaen, jotta tyttö saa ratkaista äitinsä arvoituksen. Mielisairaan palovammapotilaan rooliin luotu floppimölkerö pökki Isla Fisheriä, Elizabeth Banksia ja Rachel Weisziä? Varmasti, isi. Deadpool 2:n tuleva matalan ikärajan versio rakentaa vastaavan kehyskertomuksen, mutta väittää kopioivansa sen Prinsessan ryöstöstä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joskus huhut pitävät... Kasarirokkari sairaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova