Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Shia LaBeouf dokaa ja pelottelee naisia oikeasti

28.09.2018 klo 19.30 | Luettu: 1382 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Laittomat

Vain Foxilla.

Laittomat kertoo pontikkaa kieltolain aikana keittävistä veljeksistä. Metodinäyttelijä ja kaikkien janoisten sankari Shia LaBeouf tavoitteli uskottavuutta vetämällä pontikkaa oikeasti. Hän ei juonut koskaan huvin vuoksi, vaan hän esimerkiksi tunsi tarvitsevansa turvonneen naaman, jonka saa ryyppäämällä armottomasti edellisenä päivänä. Hänen mukaansa pontikka on lähempänä heroiinia kuin tavallista viinaa, ja hän ymmärtää, miksi hänen aggressiivisuutensa saattoi olla muille liikaa.

LaBeoufin hahmon sydänkäpyä näyttelevä Mia Wasikowska yritti karata koko leffasta. LaBeoufin mukaan hän ehti sanoa agentilleen "hoida minut vittuun täältä" ja Wasikowskan mukaan "kaikki on totta". LaBeouf muun muassa kaiversi hahmojen nimikirjaimet Wasikowskan oveen. Vaikka LaBeouf ymmärtää, etteivät kaikki ole tottuneet tällaiseen, hän ei kuvailisi hyökkäävyyttään mitenkään oudoksi, kummalliseksi. Hän ilmeisesti tarkoittaa jälleen sitä, että kaikki tapahtui roolin vuoksi, eikä uran päättävässä juoppohullussa kiimassa.

LaBeouf ajautui tappeluun Tom Hardyn kanssa. Ohjaajan mukaan heidän suhteensa kulki kuten hahmojen suhde, joten ehkä nahistelu oli molemminpuolista metodinäyttelemistä. Entinen juoppo narkkari Hardy ei tarvitse enää aineita pärisyttääkseen huulta. Jos nostit kulmia sille tiedolle, että Hardyn mielestä hänen uusin hahmonsa Venom on kuin Ren & Stimpy, niin mietipä tätä: Hardyn mielestä hänen näyttelemänsä viinatrokari on äidillinen hahmo, joten suoritus perustuu siihen mummoon, joka omistaa Sylvesteri-kissan ja Tipi-linnun.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican Hämeenlin... Myös Sara Forsberg v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova