Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: lennossa keksitty jekku, jonka huipentaa Avengers: Endgame

08.12.2018 klo 17.00 | Luettu: 1810 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
The Avengers

Vain Nelosella.

Avengers: Endgame sai eilen nimen ja ensimmäisen trailerin. Masentuneiden sankareiden näkökulmasta Thanos teki juuri sen, minkä hän lupasi, mutta leffasarjan lupaukset ovat vähän niin ja näin. Tänään nähtävä ensimmäinen The Avengers lisäsi Thanoksen loppuun huvikseen: hän on Lokia avustavien satunnaisten mörköjen päällysmies, koska ohjaaja Joss Whedon sai fanipoikakohtauksen ja kysyi, saako hän käyttää Thanosia.

Thanos virnistää, kun sankarien haastamista kuvaillaan kuoleman liehittelyksi, koska sarjakuvissa hän tappoi joka toisen olennon universumista liehitelläkseen neiti Kuolemaa. Leffasarja esitteli juuri äsken kuoleman jumalattaren Cate Blanchettin, mistä huolimatta Thanos ei liehittele ketään, joten pitkän aikavälin suunnitelma vaikuttaa vaihtaneen suuntaa useampaan kertaan. Kun on aika katsoa eeppinen sarja yhteen putkeen, Thanos virnistää ja istuu persiillään ja 20 tuntia myöhemmin käsikirjoittaja ryhtyy miettimään, kuka hän ylipäätään on. Toki jokainen Avengers on aidon Marvel-fanin unelmien täyttymys, mutta kun - autismi?

Ensimmäisessä Avengers-sarjakuvassa Loki manipuloi Hulkin veljeään Thoria ja muita sankareita vastaan ja se on yksi vaihe leffassakin. Tiimin perustajajäsenet Ant-Man ja The Wasp loistavat poissaolollaan, mutta The Waspia yhä harkittiin kiintiönaiseksi, vaikka jo esitelty Black Widow oli luontevampi valinta. Sarjakuvan päivitetty versio Ultimates tunnetaan mahtavan ruuhkaisista ruuduista, jotka heittävät kaiken mahdollisen sälän yhteen läjään ja Avengers: Infinity War ja epäilemättä myös Endgame ovat suunnilleen sitä. That'll do, pig, that'll do.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kimi Räikkönen tyyli... Kun megastaran massi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Niinkerta

09.12.2018 klo 19.23 1 tykkää tästä

Ahdistuin suunnattomasti taas asiavirheistä tässä mutta ehkä suurin väärä väite tässä on sanoa Helaa ja Thanoksen ihailemaa Kuolemaa samaksi henkilöksi. Eip.

https://en.wikipedia.org/wiki/Death_(Marvel_Comics)

https://en.wikipedia.org/wiki/Hela_(comics)

Ja kyllä 1. Avengersissa monessa kohtaa jo viitataan että Lokilla on joku käskyttäjä.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.12.2018 klo 12.36

Hela on kuoleman jumala ja se oli pitkäaikainen huhu, että hän on the Kuolema elokuvauniversumissa. Thor: Ragnarökin hitusen lässähtävä loppu tuntui paremmalta, kun oletin Helan palaavan hetikohta. Ragnarökissä nähdään Thanoksen alus pari minuuttia Helan posahtamisen jälkeen, koska...? Älä sano taikakivien vuoksi. Se ei ole tarina, vaan tekosyy.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova