Tuorein sisältö

Netflix tilasi leffaversion Kauhea kankkunen -tähden puskashow'sta

05.12.2018 klo 17.38 | Luettu: 1662 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Emmy-palkittu Between Two Ferns eli "Kahden saniaisen välissä" on Zach Galifianakisin juontama ironinen haastattelushow, joka parhaimmillaan sai vieraaksi Barack Obaman, kun hän oli yhä istuva presidentti. Se on hukattu mahdollisuus, että vieras ja Galifianakis istuvat kahden saniaisen välissä, vaikka Galifianakis tunnetaan risuparrasta: jos vieras istuisi saniaisen ja saniaiselta näyttävän haastattelijan välissä, nimi olisi vitsi ilmeisellä tavalla ja sekin tehostaisi asiaa, että vieras on joutunut yksinään "väliin" eli piinapenkille.

Jos tätä ei ole oivallettu, miten hyvä voi olla elokuvaversio? Se selviää pian, sillä Netflix on tilannut moisen. Useimmat jaksot ohjannut Scott Aukerman on puikoissa ja Galifianakis jatkaa itsensä nolomman version näyttelemistä. Tuotanto on jo ehtinyt alkaa kaikessa hiljaisuudessa. Alkuperäisetkin jaksot ovat putkahdelleet nettiin eli Funny or Die -sivustolle enemmän tai vähemmän yllättäen.

Sisäpiirilähteet väittävät, että leffassa haastatellaan Peter Dinklagea, David Lettermania, Keanu Reevesiä ja Galifianakisin Kauhea kankkunen -kollegoita Ed Helmsiä ja Bradley Cooperia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: suoma... Historian ensimmäine... >

Keskustelut (3 viestiä)

Turha

05.12.2018 klo 17.51 1 tykkää tästä

Tämä juttu oli hukattu mahdollisuus.
lainaa
Isä

05.12.2018 klo 18.30

Turha kirjoitti:
Tämä juttu oli hukattu mahdollisuus.

Sinä olet hukattu mahdollisuus.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.12.2018 klo 18.38 1 tykkää tästä

Me kaikki olemme. Ryhmähali.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova