Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Jon Snow ja tulen ja tuhkan laulu

02.12.2018 klo 16.00 | Luettu: 1376 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Pompeji

Vain Herolla.

Kun Vesuvius purkautuu orgastisesti ja hehkuva magma hautaa Pompejin kaupungin, seksuaalisesti jumiutuneet katsojat naputtelivat someen, että Jon Snow'n sixpak on selvästi animaatiota. Ei se ole. Kit Harington kävi kolme kertaa päivässä salilla ollakseen sitä, mitä käsikirjoituksessa lukee ("absolutely ripped") ja valmentaja jatkoi hänelle huutamista kohtausten välissä. Pakkomielle meni kehonkuvan häiriön puolelle, mutta Harington oli tyytyväinen lopputulokseen. Ohjaajakin loukkaantui hänen puolestaan nettipalautteesta. Yksi kohtaus piti kuvata uusiksi jatkuvuuden vuoksi, koska Harington jatkoi paisumistaan.

Pompeji on Gladiaattorin ja Titanicin yhdistelmä heille, joille ainoa oikea Kolme muskettisoturia on ohjaaja Paul W.S. Andersonin versio, jossa ilmalaivassa on liekinheittimiä ja sarjatulitykkejä. Jäävuoren sijaan tulivuori lähestyy, joten gladiaattorin on suolestettava väärintekijät ja lemmittävä, ennen kuin kaikki palavat loppuun.

Anderson tahtoi paneutua aiheeseen pitkään ja pinnalliseksi jäävä lopputulos on sääli, sillä Pompeji on jatkanut tutkijoidenkin mielikuvituksen aktivoimista. "Kahdeksi neidoksi" ja "Pompejin rakastajiksi" kutsutut tuhkan muumioimat halailijat saattoivat tuoreimman teorian mukaan olla homomiehiä. Harington näyttää valmiilta siihen versioon ja mukana on myös Carrie-Anne Moss, joka väitetysti on tehnyt sekä naisista että miehistä homoja.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Valtteri Bottaksen v... Laulajatähti Cher pa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova