Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Olga Kurylenkoa ei pane edes Herra 47

26.08.2018 klo 15.05 | Luettu: 3747 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 6 tuntia elokuvaan
Hitman

Vain Foxilla.

Pirkka-Pekka Peteliuksen näyttelemä Herra 47 tunnetaan miesten miehenä, jonka iskurepliikit eivät kertakaikkiaan pure. Hänellä vaikuttaa olevan turhan kovat vaatimukset, mutta usein hän on valmis joustamaan niistä, joten hän ei vertaudu suoraan amerikkalaiseen iskumieheen, Agenttiherra 47:ään. Kun agentti on vaarassa joutua alastoman naisen viettelemäksi, naamalle nousee ujo ilme. Emäntä kellistää hänet vuoteelle, mutta pari sekuntia jäykkänä makoiltuaan kuulapää tuikkaa tainnuttavan ruiskun kaulaan ja pelastaa poikuutensa.

Tässä nimenomaisessa tilanteessa jopa alkuperäinen Herra 47 toimisi samoin? Hitman (2007) on yksi kolmasosa Olga Kurylenko -trilogiaa, jossa hän saa keikistellä sydämensä kyllyydestä, mutta kukaan ei lämpene. Max Payne (2008) reagoi hänen pusuhyökkäykseensä nyrpeästi kuin mätään silakkaan ja hetikohta käski hänen häipyä sängystään. Näiden sekunda-alfojen oma seksuaalisuus voidaan kyseenalaistaa, mutta äärimmäisenä loukkauksena James Bond ei ehdi polkaista Kurylenkoa Quantum of Solacessa (2008). Kurylenko on leffan julistetyttö, joten kyseessä on yksi elokuvahistorian shokeeraavimmista käänteistä.

Näiden kolmen peräkkäisen leffan jälkeen Kurylenko katosi pienempiin projekteihin. Oblivion (2013) on tyyris sci-fitrilleri, jossa Kurylenko näyttelee sankarin rakastajaa - mutta sankaria tulkitsee Tom Cruise, josta en tässä yhteydessä laajemmin spekuloi. Kurylenkolla on tilaisuus iskeä brittein Petelius tänä syksynä elokuvassa Johnny English Strikes Again, jonka pääosadaami hän on, joten pistetään tsemppi päälle: jokaiselle irstaalle homeovestiitille löytyy lopulta se oikea.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: Episodi I... Guardians of the Gal... >

Keskustelut (1 viestiä)

adsasdas

26.08.2018 klo 15.16 5 tykkää tästä

Täältä ilmoittautuu yksi vapaaehtoinen ko. hommaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova