Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Natalie Portmanin nänni vapautuu

10.12.2018 klo 16.00 | Luettu: 2050 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Closer - iholla

Vain kanavalla 5.

Taiteellista alastomuutta väärinkäyttävään internetiin turhautunut Natalie Portman onnistuu strippaamaan pöksyt jalkaan ja liivit kiinni stripparina strippauskohtauksen alussa, joten turha niitä on enää myöhemmin riisua. Vaatteita toki on elämyksellisen vähän, mutta kun leffa rakentuu nokkelan dialogin varaan, kiusaavinta on se, että ÄÖ 140 -Portman vaikuttaa olevan tuijottelijoita valovuosia edellä tässäkin tilanteessa.

Mutta hähää. Nänni vilahtaa vahingossa. Tiedät sen vahingoksi, sillä se on töksähtävä leikkausvirhe. Nämä tilanteet saavat aina pohtimaan, onko ohjaaja puusilmäinen puumuna, jonka huomio harhailee epäolennaisuuksiin, vai puupää, joka olettaa, ettei kukaan huomaa, vai uskottava mies, joka valitsi otoksen kukkoillakseen, että hänellä riittää tätä materiaalia arkistossa? Elokuvasta leikattiin otos, jossa Portman on täysin alasti.

Portmanin mukaan ohjaaja Mike Nichols "tahtoo nähdä paljaan perseeni vielä vähemmän kuin isäni. Hän on yhtä suojeleva tai suojelevampi kuin vanhempani. Niinpä seksuaalisten, fyysisten asioiden tekeminen tuntui hänestä epämukavalta." Ok, mutta harmi, ettemme koskaan saa vastausta kysymykseeni.

Kauniiden älykköjen tuhmat jutut kutkuttavat riittämiin. Portman juhlisti dialogia antamalla kuvausten alussa Julia Robertsille kaulakorun "cunt"-tekstillä, joten Roberts antoi hänelle kuvausten päätyttyä "lil' cunt" -korun.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweden Rock julkisti... Popparilta outo väit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova