Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 16/73: Rölli-neidin aromipesä pelastaa universumin

22.01.2019 klo 22.00 | Luettu: 2643 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 6
The Old Gods and the New


Huippuhetkiä pakkautuu taas peräkkäin, eivätkä useimmat ole isoja käänteitä, joten ensi kertaa ohjaava David Nutter ansaitsee taputukset. "Nutter" on brittislangia ja tarkoittaa "mielipuolta", joten yllytän mylväisemään "nat-teeehr...!" aina kun näet hänen nimensä. Hän ohjaa puolet viimeisestä kaudesta.

Pääkaupungin mellakassa hovipunkero raadellaan täsmälleen kuten zombie-elokuvissa, koska tässä fantasiassa Sipilän hallitus olisi yhtä suuri uhka kaikille osapuolille kuin jääzombiet. Joffrey jättää Sansankin rahvaan raiskaamaksi, jolloin Hurtta omaehtoisesti pelastaa tytön. Sankarillisuus pohjustaa myöhempää ikonista hetkeä, jossa armomurhaa anova Hurtta uhoaa, että hänen olisi pitänyt raiskata Sansa itse, jotta hänellä olisi edes yksi onnellinen muisto: härski reppana ei tarkoita sitä. Toinen surullisen hahmon ritari Theon tekee "Anakin Skywalkerit" vallatessaan entisen kotinsa. Putkeen katsottuna hahmonkehitys on nopeaa, mutta kävyn kömpelöön teloitukseen ja Theonin typerään, kosteaan mulkoiluun päättyvä kohtaus tiivistää olennaisen ja on hyytävä väliaikahuipentuma tragedialle.

Jon tapaa Ygritten (ja Kit Harington tulevan vaimonsa Rose Leslien), joka pitäisi teloittaa. Villi ja vahva emäntä on valmis hyväksymään väistämättömän, mutta tunnereaktiota hän joutuu peittelemään. Jos Ygritte kuolisi, tehokas hetki tykittäisi silti Jonin ja laajemman konfliktin kommentäärinä. Vihollisen tarjoilijaksi päätyneen Aryan ja pappa Lannisterin rupattelussa on samaa varhaisten jaksojen terävyyttä: hahmovetoinen puoli riittää, mutta Arya koettaa myös vaikuttaa sodan kulkuun.

Se on erotiikkaa, kun murha-ajatuksesta luopunut Jon suostuu makaamaan kiinni Ygrittessä, joka itse ehdotti sitä kylmyydestä ja pakosuunnitelmasta johtuen ja huvikseen. Se on Ygritte, joka nylkyttää ja dominoi; sidotun, kuolemaantuomitun vangin hymy on leveä. Pari kohtausta myöhemmin Ygritten kollega Röllitär nähdään alasti, koska hänkin kusettaa kermapersettä, eli Theonia. Röllittären vastustamaton aromipesä on virallisesti se juttu, joka pelastaa Bran Starkin ja Branhan on universumin mestari, tai jotakin. Röllittären näyttelijä Natalia Tena tunnetaan myös Harry Potter -saagan Tonksina, mutta you don't wear no perfume - that's why I want to spend my life with you.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 15+1 kertaa
Tippa silmässä: 14+3 kertaa
Seksivau: 2+2 kertaa


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Televisiotähti tyrmä... Ruotsalainen suosikk... >

Keskustelut (4 viestiä)

RandomSwinger

22.01.2019 klo 22.19 6 tykkää tästä

Muuten tekstisi on yleisesti ottaen varsin mukavaa luettavaa mutta nämä jatkuvat alapääviittaukset luovat varsin infantiilin yleisvaikutelman. Yleensä murrosiän anaalivaiheesta päästään eroon viimeistään kaksikymppisenä, mutta tiettävästi on myös havaittu tapauksia missä krooninen pillun puute saa aikaan genitaalialueen jatkuvan ylikorostamisen audiovisuaalisessa viestinnässä. Mikäli sopivan parittelukumppanin löytäminen tuottaa vaikeuksia, on huorissa vierailu täysin validi optio. Itse tosin suosin säännöllistä onanointia, sillä internet yhteydellä varustetulla päätelaitteella pääsee aivan ilmaiseksi käsiksi varsin kattavaan kokoelmaan erinäistä pornograafista sisältöä (jos ei oma mielikuvitus riitä).
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

22.01.2019 klo 22.37 4 tykkää tästä

Floppaavat otsikot/jutut saavat aikaan genitaalialueen jatkuvan ylikorostamisen audiovisuaalisessa viestinnässä. Tämän homman vaikutukset aivoihin takuulla näkyvät magneettikuvissa. En vitsaile.
lainaa
RandomSwinger

22.01.2019 klo 23.03 2 tykkää tästä

Jari-Pee kirjoitti:
Floppaavat otsikot/jutut saavat aikaan genitaalialueen jatkuvan ylikorostamisen audiovisuaalisessa viestinnässä. Tämän homman vaikutukset aivoihin takuulla näkyvät magneettikuvissa. En vitsaile.


Kyllä minä ja varmasti moni muukin (ainakin arvosteluja) lukee, vaikka sitä ei olisi otsikoitu jotenkin mukanokkelasti.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

22.01.2019 klo 23.37 2 tykkää tästä

Kiitokset siitä. Kun tai jos koetan pitää itsekunnioituksen rippeistä kiinni harrastamalla vihjailua ja kiertoilmaisuja, se on aina kohteliaisuus hurskaille, puritaanisille lukijoille. Olisin voinut sanoa peikkomuijan lemahtava kalakori, mutta puhuin aromikkaasta pesästä, jonka neiti-ihminen mahdollisesti tilasi tv-shopista 90-luvulla, ei voi tietää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova