Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 28/73: viinin ja tissien jumala

07.02.2019 klo 17.40 | Luettu: 2973 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3: Jakso 8
Second Sons


Vaatii karismaa astua kukkona tunkiolle tässä vaiheessa. Ed Skrein onnistuu. Kyllä kutkutti aikanaan, kun Daario pätki muiden palkkasoturien päät ja sai Danyn huomion, sillä miehen vetovoima on uskottavaa ja pirullista. Danyn myöhempien aikojen nakuilu merkitsee aina jotakin ja Daarion vuoksi hän nousee ammeesta. Se on verinen loukkaus, että Skrein sai potkut "politiikan vuoksi" ja tilalle pultattiin satunnainen halpiskorinalle. Se on niin iso loukkaus, etten nauttinut täysin Oberynin tehokkaista 4. kauden jaksoista, koska en osannut enää rakastaa.

Sansa "saa" Tyrionin. Tyrion sympaattisesti vakuuttelee, että Sansa on turvassa, mutta vetää kännit häissä ja ilmoittaa olevansa se, mitä otsikko sanoo. Tyrion saa tyylipisteitä myös yövahtimaisesta selibaattilupauksesta "nyt vahtivuoroni alkaa", kun Sansa kysyy, haittaako se, jos seksiä ei harrasteta koskaan. Tyrion on vauhdissa ja tämä on Game of Thrones, joten hän myös uhkaa leikata Joffreylta kullin.

Melisandre tarvitsee tipan Gendryn kuninkaallista verta. Iilimatoja käytetään lääketieteessä, joten ne varmasti ovat hellempiä kuin viiltely. "Tämä on Game of Thrones. Työnnän matoja kulliin", ilmoittaa Melisandre. Verirituaalissa nimetään kolme tyyppiä, joiden tahdotaan kuolevan ja hehän kuolevat. Tulijumalajuonen myöhempiin käänteisiin lukeutuu se, että Mel voi olla väärässä, mutta usein hän on oikeassa, joten puolueellisena kristittynä koetan parhaillaan keksiä, miksi tulijumala on vähän niin kuin Aslan.

Haudasta noussut Spede koettaa värvätä Gillyn vauvan, nimittäin, mutta Sam pelastaa puukottamalla lohikäärmelasilla, joka on tulella luotu / tulijumalan siunaama ase. Halleluja.


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 27+1 kertaa
Tippa silmässä: 37+2 kertaa
Seksivau: 5+1 kertaa


< Jakso 3-7 --- Jakso 3-9 >


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Voice of Finlandissa... Naisten Bad Boys on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova