Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 65/73: Syltty, Bruno & Iso-Arska vihdoin yhdessä

06.04.2019 klo 23.15 | Luettu: 3549 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 7: Jakso 5
Eastwatch


Kausi on edennyt kiihkeästi. Nyt on käänteiden aika ja ongelmat ovat räikeimmillään, kun ideat esitellään. Sansan ja Aryan pikakonflikti on turha ja täynnä pakotettuja hetkiä. Jonin yritys noutaa zombie todisteeksi on kiinnostava syy tulitauolle, mutta lähes kaikkien karismaukkojen paketointi The Expendables -tiimiksi saa paria manteretta käsittelevän saagan tuntumaan tuppukylän tarulta. Kun sarjan putkeen katsoo, Gendryn paluu ei ole outoa sinänsä, mutta asennemuutos on entistä tökerömpi: seppä kehitti himon ryhtyä sankariksi ikään kuin vuosiksi hyllytetty näyttelijä puhuisi suunsa puhtaaksi. Se on loukkaus katsojan älyä kohtaan, kun tulijumalapoppookin liittyy Expendablesiin naps vain ja kaikki muistelevat, missä he toisensa sattumalta näkivät.

Ennen tätä Dany polttaa elävältä sotavankeja ja uikuttaa lopuille vaalilupauksia, jotka upposivat orjiin. Kaikki puoluejohtajat ovat kamalia (tässä sarjassa), joten jos Yön kuninkaan sisäinen logiikka selitetään, saatan hyvinkin kannustaa häntä, kun kevätkin on etenemässä: ulkona on jo liian kirkasta ja 10 plusastetta on sallimani maksimi. Yön kuningas harrasti sitomisleikkejä menninkäisten kanssa ja nyt hän lupaa viileän ja ikuisen elämän kaikille? Vaalikone heittäisi hänet kärkisijoille, vaikka olen Täysin eri mieltä partajussien suolestamisesta.

Tämä ei ole tulkinta, vaan faktaa: Danyn lohikäärme haistaa, että hitto, Jon on samaa sukua kuin emäntä, joten Dany jälleen kerran uskoo suositusta sokeasti ja ryhtyy suunnittelemaan veljenpoikansa panemista. Jora-parka kävi kuorimassa ihonsa kelvatakseen takaisin Danyn tiimiin ja nyt hän joutuu heti tätä todistamaan. Se on herkkää, että käppänä tuntee jälleen olevansa tarpeellinen, kun taas mm. Tyrionin ja Jaimen jälleennäkeminen hutiloidaan.


Keskiarvo 65 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 64+1 kertaa
Tippa silmässä: 88+0 kertaa


< Jakso 7-4 --- Jakso 7-6 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel-leffoissa Muu... 'I’m back. November ... >

Keskustelut (1 viestiä)

RandomSwinger

07.04.2019 klo 11.12 3 tykkää tästä

Kyllä se juu näiden parin jakson paikkeilla sarjan heikoimmat hetket valitettavasti nähdään. Onneksi kauden viimoinen jakso sentään taas on jo ihan hyvä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova