Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery, osa 28: universumi posahtaa, jos satunnainen punkkari ei saa jäätelöä

10.07.2019 klo 23.45 | Luettu: 1745 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 13
Such Sweet Sorrow: Part 1


Yleensä tyypit voi siirtää sekunnissa tähtireestä vieraalle planeetalle, mutta kun kovalevy pitää formatoida, miehistö astelee evakuointiputkia pitkin naapurialukseen, jotta koko USS Discovery voidaan räjäyttää dynamiitilla varmuuden vuoksi. (Kerro tässä haluamasi selaushistoriavitsi.) Se ei yllätä, että sarjan nimikkoreki pysyy ehyenä toistaiseksi, mutta sankarit vakavissaan haluavat siitä eroon, joten yritykset eivät tunnu huijaukselta.

Silly-Tillyn kaveri Hani-Hali palaa! Kuka piru hän on? Oletin jakson olevan vaihtoehtoinen houre, kun häntä muisteltiin kertauksessa, mutta sitten opin, että Star Trek: Short Treks on käynnissä ja se voi esitellä satunnaista soopaa. Tämä oli viimeinen asia, jonka halusin kuulla ennen huipennusta. Saman jutun voisi tehdä siten, että uutta hahmoa käsitellään kuin uutta hahmoa, vaikka joku miehistöstä hänet tuntee. Tämä jakso ilmoittaa, että koominen kevennyksemme tuntee toisen höpsöliinin, joka on sattumalta kätevimmän planeetan kuningatar ja dorka punkkari ja supertieteilijä, joka sönköttää puuttuvat jutut. Tähän kosahti se tuuma, että kaudella on hyvä tuntuma siitä, minkä verran kuhunkin hahmoon tulee panostaa. Hani-Halin (se on hänen nimensä!) jokainen sekunti on turhauttava sisäpiirivitsi.

Viimeinen jakso on kuulemma eri nasta. Pelinappulat ja jäljellä olevat kysymykset sallivat sen. Tänään näemme mm. pari kohtausta, jotka vaikuttavat selittelevän, miksi tämä esiosa on edistyksellisempi kuin 60-luvun Star Trek, mutta pienen hermoloman jälkeen taustameteli jää arvoonsa ja vain Michaelin väkevillä tunteilla ja miehistön jalolla ryhmähengellä on väliä - toivottavasti. Jos paha tekoäly voitetaan siten, että Short Trekissä esitelty uusi hahmo teleporttaa hänen taakseen ja puukottaa selkään, poltan päreet.


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


< Jakso 2-12 --- Jakso 2-14 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tikkurila festivaali... Patrick Stewart pose... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.07.2019 klo 11.03 1 tykkää tästä

Päivän ensimmäinen naurahdus loppuvirkkeelle. Tästä on hyvä jatkaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova