Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery lykkääntyy ja loppuu

03.03.2023 klo 14.00 | Luettu: 1278 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Star Trek: Discovery vei 4. kauden päätökseen maaliskuussa 2022. Tuoreen tiedon mukaan viides kausi lykkääntyy vuoden 2024 alkuun ja jää viimeiseksi. Tarina päättyy kunnialla.

Pääosanesittäjä ja tuottaja Sonequa Martin-Green kuvailee kokemustaan amerikkalaisittain: hän hädin tuskin uskoo, että tämä uskomaton matka on loppusuoralla, joten mieli räjähtää. Michael Burnhamin rooli on hänelle hämmästyttävä Jumalan siunaus. Hän kiittelee epätavallisen ilmiömäisiä kollegoitaan ja yhteistyökumppaneita, jotka vaativat, että nyt tehdään televisiohistoriaa.

Myös tuottajat Alex Kurtzman ja Michelle Paradise puhuvat uskomattomasta matkasta. Hieman nöyremmin he tuumivat, että jos yksikin henkilö näkee itsensä edustettuna sarjassa tai suunnan tulevaisuudelleen, he uskovat, että Star Trekin edesmennyt luoja Gene Roddenberry olisi ylpeä.

Sarjaa esittää Paramount+. Kun Paramount+ muuttui SkyShowtimeksi Suomessa, sarja katosi ohjelmistosta. Paramount suunnittelee jonkinlaista näyttävää mainoskampanjaa "avainmarkkinoilla" ennen viimeistä kautta, joten sitä luulisi, että sarja ilmestyy viimeistään tuolloin SkyShowtimeen, joka on valtaamassa uusiakin markkinoita.

SkyShowtimesta löytyy reilusti muuta Star Trek -sisältöä. Star Trek: Picardia esittää Amazon Prime.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Infoa Uniklubin uude... Star Trek: Picard 3-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova