Tuorein sisältö

Krypton 2-6: yllättäen yllätys ei olekaan huijausta

19.07.2019 klo 23.30 | Luettu: 1237 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 6
In Zod We Trust


Yksi päähenkilöistä teloitettiin viimeksi lyhyen alustuksen jälkeen, vaikka hahmossa oli enemmän potentiaalia kuin useimmissa. Varsinainen yllätys tulee nyt: hän pysyy kuolleena (toistaiseksi). Käänne on kaksipiippuinen juttu. Lyta-Zod oli rakas sankarille ja konnalle. Jälkimmäinen aivopesi hänet, joten siinä olisi pitkäksi aikaa materiaalia, kun hänet yritettäisiin aivopestä takaisin, tai vaihtoehtoisesti se olisi kelpo klisee, jos sankari joutuisi lopettamaan hänet itse. Kuolema esitettiin kömpelösti, kuten moni asia. Sankarin "auon suuta" -reaktio ja konnan "tapan jonkun, kun ketuttaa" -reaktiot tulevat vasta nyt. Kuolema itsessään ei tunnu miltään, mutta jakso on paria edellistä energisempi hahmojen päristessä.

Kapinallispomo Jax-Ur vastasi teloituksesta. Olen nimitellyt häntä Mother Russiaksi (Kick-Ass-hahmoksi), mutta tänään hellyin tarkistamaan nimen. Hän meni liian pitkälle, joten nyt hänessä on potentiaalia. Kapinallisliike valitettavan yksimielisesti poistaa hänet johdosta, mutta hän pysyy relevanttina ainakin jakson loppuun. Hän ilmeisesti saa toisen pomon (Teräsmiehen isoisän isoisän) tekemään kipeän päätöksen, mutta avaruushissin räjäytys on taas yksi vetelästi kuvattu hetki, joten ei tästä mikään suuri moraalipeli tullut.

Teräsmiehen isoisän päässä elävä Brainiac jatkaa auttamista ja kokee tilaisuuden tulleen. Brainiac toteaa ihastuttavan yli-ilkeillä äänihuulillaan, ettei kapinaa voi voittaa ilman häntä ja ettei hän suinkaan jatkaisi koiruuksia, vaikka hän palaisikin voimiensa huipulle. Teräsvaari tuskin uskoo tätä täysin, mutta saa nähdä. Jakso on katsomiskelpoista roskaa. Doomsdaykin vilahtaa vaihteeksi.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aito John Connor, Te... Halloweenin myöhäine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova