Tuorein sisältö

Carnival Row 1-4: Legolasin spermakäyttöinen zombiemyyräsiika (luit oikein)

12.09.2019 klo 23.30 | Luettu: 1251 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


(Katsoin yhden kohtauksen kolmesti ennen kuin uskalsin kirjoittaa tuon otsikon. Nyt oletan olevani hereillä.)


Kausi 1: Jakso 4
The Joining of Unlike Things


Totuus Orlando Bloomin näyttelemästä poliisista paljastui panttaamisen jälkeen. Hän on Legolas. Hän on keiju, jolta uupuvat siivet. Hän on sodassa Helinää pikaisesti polkaissut kaappikeiju, joka haihtui pikaromanssistaan, koska hän on tappiomielialaan taipuvainen siten kuin Bloomin naamasta voi päätellä. Tämän tietäminen on miellyttävää verrattuna mysteeriin, jossa hän oli jalo mutta epäluotettava alfa-Romeo.

"Marttyyrin" (tämän fantasian Aslanin?) mukaan nimetyn lastenkodin yövahti suolestetaan hirviön toimesta. Tutkiessaan hirviön toimintaperiaatetta Legolas tulee liimanneeksi kuolleen myyrän ja savusiian yhteen omalla spermallaan. Luomuksen pitää hautua, joten odotamme jännityksellä, onko lopputulos hänen sieluunsa sidottu lemmikki, kuten noita lupaa. Jos spermakäyttöinen myyräsavusiika seuraa Legolasia jatkossa kuin Universumien tomun sielueläimet, tämä on paras sarja ikinä. Pitääköhän sitä välillä tankata?

Sivujuonia on liikaa. Kauden puoliväli on saavutettu ja kokonaisuus on saanut hitusen muotoa. Siihen melkein uskoo, että kaikki on tärkeää, mutta pirstaleisuus ei salli tunnereaktioita. Sivulauseen mukaan satunnainen mafiakeiju tahtoo pääkeiju Vignetten sänkyyn, joten Vignette hyödyntää tietoa, kun äijäkeiju pitää tappaa - käänne selitetään, mutta koko mafiajuoni tuntuu sivulauseelta. Ihan sama, mitä Cara Delevingne duunaa, kunhan hän kiukkuilee, miau, grr.

Huvittavasti erään poliitikon vaimona kieroilee (sinänsä kiva) Indira Varma, jonka naama symboloi Game of Thronesin turhimpia sivujuonia; Legolasin ollessa erään toisen tarun palikoin palikka.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwishin Floor Ja... Anna Puun hitti kään... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova