Tuorein sisältö

Batwoman 1-5: Nahkanaama ja Texasin moottoriturpamutinat

07.11.2019 klo 23.00 | Luettu: 1354 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 5
Mine Is a Long and a Sad Tale


Tarkoituksellisen ja hämmentävän huonouden yhdistely jatkuu. Roisto on yhä vapaana siksi, ettei sankari halua omaa siskoa kiusata. Roisto joutessaan nylkee ruumiita ruumishuoneilla. Ei perkele, tuumaa Batwoman ja parissa minuutissa pieksee roiston koko jengin ja ottaa hänet vangiksi: nyt puhutaan tästä tilanteesta! Siskokset siis menevät kaljalle. Silmiä pullisteleva ja pyörittelevä sarkasmiroisto paljastaa, että psykopaatti hänet kasvatti, kun hän perheestään eroon joutui.

Siinä oli sankarin käsitys siitä, miten tilannetta hallitaan. Samaan aikaan roiston pupunaamarijengi jatkaa poliisien ammuskelua. Pian sankari on käsiraudoissa, sillä roisto suunnitteli tätä ja myös jotain myöhemmin selkiintyvää. Jouduin katsomaan kaksi kertaa loppupään kohtauksen, jossa roisto päästetään taas karkuun huvin vuoksi, mutta noin muuten jakso on kohtalaisen johdonmukainen Batwomanin ollessa virallisesti aloittelija.

Takaumat kertovat, että psykopaatin vankina roistosisko tutustui Liisa Ihmemaassa -teemaan ja arpeutuneeseen poikaan, joka on kiinnostunut nylkemisasioista ja imitoimisesta. Nykyään arpinaama käyttää nahkanaamiota ja hän voi kuulostaa keneltä tahansa, joten siinä on superkonna, joita sarja tarvitsee. Takaumat perustelevat roistosiskon neuroottisen kaunaisuuden sarjakuvien tehokkuudella. Tyttöparka onnistui soittamaan isille ja isi oli vähällä pelastaa, mutta isi antoi periksi liian aikaisin. Jopa ylinäyttelemisessä on uskottavasti tunnetta hetkittäin.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< MTV3 yhä katsotuin t... Naisten Peter Paniss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova