Tuorein sisältö

Locke & Key 1-9: Harry Potter ja avautuva ankeuttaja

25.03.2020 klo 00.30 | Luettu: 667 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
Echoes


Taikuutta edustaa tänään puhuminen siitä ja identiteettiavain, joka vaihtoi roiston näyttelijän kyvyttömäksi nilkiksi. Vajaan 9 tunnin alustuksen jälkeen kuulemme perusasiat, eli muuan akka muistelee nuoruutensa valopalloja. Tai odotas: hänen mukaansa selitys pitää nähdä? Maaginen muisto näyttää, mitä tapahtui perunakellarissa valopallojen jälkeen.

Isoja paljastuksia: kokemattomien ei kannata käyttää avaimia ja roisto on yliluonnollinen! En olisi arvannut. Sarja arvioi kohtalokkaasti väärin sen, mitä sopii pantata palapelimäisissä mysteereissä. Tavoitteet ovat verrannollisia siihen, kun Harry Potter oppi vähitellen yksityiskohtia vanhempiensa kuolemaan johtaneesta laajasta tapahtumasarjasta, mutta vertaus on se, että Potter on ***** päähenkilö. Sillä on absoluuttisesti ei mitään merkitystä, kenelle akka selittelee, kunhan joku lähtee mukaan roistoa kamppaamaan.

Ehkä moni lähtee. Kauden loppusuoralla sen ymmärtää, että joka toiselle hahmolle sanotaan "taikuus", mihin he sitten vastaavat "häh, eikä". Pitäisikö luokitella se panosten asettamiseksi, kun rutiini toistetaan takaumassa, jossa "häh, eikä" -osapuoli kuolee? Kun nykyisyys junnaa, varsinkaan sivuhahmoilla ei ole merkitystä, joten paljastukset ja takaumat nostavat kulmia vähemmän kuin se huomio, että shortseissa käppäilevä tekojalkateini, jonka esittely alkoi ihan mukavasti, on näköjään tämän sarjan taustaobjekti. Olisin ehkä veikannut oikein.

Myös: sankarit selvisivät aiemmasta uhasta vapauttamalla hirviön, joka hakkaa nyt porukkaa, koska sankarit unohtivat sen.

Eikö Netflixiin pitänyt tulla YouTube-tyylinen tuplanopeus?


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 1-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuukka Temonen vasta... Leffaan ei mennä ehk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova