Tuorein sisältö

Myös Suicide Squadin ohjaaja tahtoo tarjota sen todellisen version

26.05.2020 klo 16.50 | Luettu: 482 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Zack Snyder jätti Justice League -elokuvan yksityiselämän tragedian vuoksi, mutta hän saa viimeistellä leffan oman mielensä mukaan HBO Max -palvelua varten. Huhujen mukaan Snyderin version tehosteiden viimeistely maksaa kymmeniä miljoonia dollareita.

David Ayer ohjasi Suicide Squadin, mutta ei oman mielensä mukaan, sillä elokuvan tunnelmia sormeiltiin studion vaatimilla uusintakuvauksilla ja editoitaessa. Snyder-uutisen valossa Ayer tuumii, että olisi uskomattoman vapauttavaa päästä tekemään ohjaajan versio. Hän on uupunut siihen, että hän saa lokaa niskaan versiosta, joka leikattiin pilalle.

Ayerin mukaan hänen versionsa olisi helppo tehdä. Fanien kannattaa siis pitää meteliä: Snyder saa tehdä oman versionsa, koska fanit vaativat sitä innokkaasti. Viralliset tahot ovat niin kehaisseet.

Suicide Squadista on julkaistu pidennetty versio, mutta se ei ole sama asia.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Saksan Stranger Thi... Koronavirus esittää:... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bub

26.05.2020 klo 17.18 3 tykkää tästä

Ayerin Jokerista ei kyllä hyvää saa vaikka mitä tekisi. Muutenkin James Gunnin leffa tulossa niin epäilen että tämä ensimmäinen osa koitetaan vaan hiljaksiin unohtaa studion ja fanien keskuudessa.
lainaa
gneodsgnil

27.05.2020 klo 22.52

ei perkele kun kymmenen vuotta vanhan leffan uusintaversiot ja pelit eivat olleet tarpeeksi halpoja rahastuksia niin nyt firmat haluaa tehda vaihtoehtoversioita ihan uudesta kamasta no rahat saastyy ja masennus kasvaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova