Tuorein sisältö

Suicide Squad on sielukas draama, josta hakattiin komedia, tuumii ohjaajan versiota toivova Ayer

01.06.2020 klo 15.15 | Luettu: 1351 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Muistatko Suicide Squad -trailerin? En puhu siitä, että Queenin tunnetuimmalla biisillä on mahdollista myydä mitä tahansa. Ensimmäinen traileri oli synkkä ja sen lopetus irrotti huutoa motivoituneesta messuyleisöstä.

Ohjaaja David Ayer muistuttaa, että elokuvan oli tarkoitus olla samanlainen kuin se traileri: suunnitelmallinen, mutkikas, kaunis ja surullinen. Hän väittää, että hänen versionsa Jokerista oli rikas ja moniulotteinen, mutta leffalle kävi yhtä köpelösti kuin jos viime syksyn Joker olisi kuvattu uusiksi, koska se on liian synkkä. Suicide Squadin oli tarkoitus alkaa normaalilla tyylillä, joka muistuttaa Christopher Nolanin elokuvia, eikä sillisalaattimaisilla selityksillä.

Ayer uskoo, että Warner Bros. -studio on nykyään hyvässä tilassa ja tekijöiden luovuutta tuetaan: hänen tapauksensa oli vain hetki historiassa. Hänellä on hyviä kokemuksia siihen liittyen, että teatteriversio menestyi erinomaisesti. Hän kuitenkin tahtoisi tehdä ohjaajan version nyt, kun Zack Snyder tekee sellaisen Justice Leaguesta.

Ayer höpisee näitä Twitter-tilillään.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ryan Gosling sai ide... Hirveä tapahtuma per... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova