Tuorein sisältö

Ryan Gosling sai idean ryhtyä ihmissudeksi

01.06.2020 klo 14.05 | Luettu: 1206 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Klassikkohirviöiden koti" Universal Pictures on ollut avoin itsenäisille ideoille sen jälkeen, kun hirviöuniversumi Dark Universe kosahti. Ryan Goslingilla on yksi. Neuvottelut ovat yhä kesken, mutta tähän tietoon hän tähdittää ideoimaansa ihmissusielokuvaa lähitulevaisuudessa. Universalin maineikkain susileffa on vuoden 1941 The Wolf Man, joten nimi tulee viittaamaan siihen.

Sisäpiirijuorujen mukaan kyseessä on nykyaikaan sijoittuva kertomus, joka on kuin Jake Gyllenhaalin jännäri Nightcrawler, mutta yliluonnollisella mausteella. Käsikirjoituksesta vastaavat Lauren Schuker Blum ja Rebecca Angelo, jotka ovat kirjoittaneet Orange is the New Black -sarjaa. Ohjaajasta ei ole päätetty, mutta hommaan harkitaan mm. Cory Finleyta, joka vastasi Bad Education -elokuvasta.

7 miljoonaa dollaria kustantanut The Invisible Man on (koronavirus)vuoden viidenneksi eniten tienannut elokuva, joten Universalin korvat ovat höröllä. Monet ideat ovat vasta ideoita, mutta kehitteillä on mm. kaksi Dracula-aiheista elokuvaa ja kaksi hirviöiden yhteisseikkailua, joista kaikki ovat itsenäisiä projekteja.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaksi ihanaa Johanna... Suicide Squad on sie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova