Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows 4-9 ja 4-10 ja niin mahtava rämehirviö!

30.10.2022 klo 12.00 | Luettu: 941 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Valitusten viikon päätteeksi tahdon arvostella pätevän verenimijän. Uusi Leech on yksi Masters on the Universe Origins -linjaston vakuuttavimmista figuureista, joka löytää tasapainon tavoitellessaan 1980- ja 2020-lukujen charmia ja toiminnallisuutta. Poseerausmahdollisuuksien myötä simppeleistä imukupeista irtoaa enemmän iloa kuin alkuperäisestä rajoitetusta nappimekanismista. Ärhäkkä vaihtoehtoinen pää pärjää lapsuusmuistoille, kun sitä ihailee pimeässä huoneessa, ainoan valonlähteen ollessa paska leffa tai tv-sarja.


Tämäkin vielä:


Kausi 4 - Jaksot 9 ja 10:
Freddie ja Sunrise, Sunset


Vahvasti alkaneella kaudella oli hauskoja juttuja ja silmäkarkkia. En muista odottaneeni jatkuvuudelta mitään erikoista, mutta viimeiset jaksot ovat joutavia.

Osittain se johtuu siitä, että jaksot pelaavat ilmeisimmät ja laimeimmat kortit koskien energiavampyyria. Hänen uusi versionsa aikuistuu. Hetken ajan keski-ikäinen mies näyttelee "teiniä". Sitten hahmo lukee vanhan version päiväkirjan ja vahvistetusti unohtaa välivaiheet ja vaihtoehtoisen potentiaalin; kaikki on ennallaan. Missä piti nauraa?

Se oli hupaisaa, kun lampun hengen toiveita hutiloitiin, mutta toiveiden rajallisuudesta ei irtoa draamaa vahingossakaan, joten oliko hutilointikaan vitsi? Kauden päätös käyttää noin 8 sekuntia lampun hengestä erilliseen ideaan, jonka ansiosta historialliset henkilöt ovat tuotavissa maisemiin. Kaikki on mahdollista. Mitään ei tapahdu.

9. jakson hutiloiman idean potentiaali jopa näkyy. Guillermo tuli kaapista hiljattain. Poikaystävä esitellään. Nandor on kateellinen, joten hän toivoo (siltä hengeltä) poikaystävän identtisen kopion vaimonsa tilalle. Tämä olisi alkajaisiksi ihka aito irtovitsi, jos vaimo ja poikaystävä olisivat aitoja hahmoja.

Guillermon sussu asuu kaukana, joten hän joutuu katselemaan yksin, kuinka Nandor jatkaa kimpassa kopion kanssa. Tilanne on hilpeä, mutta hauskempaa olisi simppelisti jo se, jos idea venytettäisiin edes kahteen jaksoon: tahdoin jakaa Guillermon tuskan lopputekstien rullatessa. Juu ei, mutta Dan Harmonilla sentään seisoo, kun jakso keksii, kuinka hankkiutua poikaystävistä eroon saman tien.


Keskiarvo 40 jakson jälkeen:


< Jaksot 4-7 ja 4-8

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vilkaisu Fallout-pel... Marvel kehittelee Pa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova