Tuorein sisältö

Näin alkaa X-Men-aiheinen kauhuelokuva The New Mutants

24.07.2020 klo 20.30 | Luettu: 1517 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney lykkäsi juuri lukuisten elokuvien ensi-iltoja, mutta The New Mutants on yhä ajoitettu elokuun viimeiselle perjantaille. Leffa on tästä huolimatta suoranainen muinaisjäänne, sillä se sai vihreää valoa, kun 20th Century Fox oli itsenäinen studio, joka aikoi tehdä kolme X-Men-leffaa vuodessa. Internetissä on ahkerasti veikattu, että Disney päättää lopulta julkaista elokuvan suoratoistopalvelussaan, mutta ehkä juuri tämä kannattaa työntää epävarmoille markkinoille, kun panokset eivät ole suuren suuria. Vanha X-Men-saaga on päättynyt.

Nimi The New Mutants ei viittaa uuteen alkuun, vaan sarjakuvista tuttuun nuoreen mutanttitiimiin. Elokuva on itsenäinen kertomus siitä, kuinka he mielisairaalasta karkasivat.

Alla oleva video on osa virtuaalisia Comic-Con-messuja. Aloituskohtaus ja muuta uutta kuvastoa löytyy kohdasta 24:11. Alussa tekijät puhuvat tekeleestään.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Voi pahkeinen: Top G... Doom Patrol 2-7: kui... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

vaoivngof

25.07.2020 klo 11.25 2 tykkää tästä

olis kuvitellut marvelin haluavan katkon ja peruvan tan et voi aloittaa puhtaammin. mut kun katsoo suunnitelmia sarjoista ja naisversioleffoista niin ehka tietavat et suurin menestys on jo muutenkin nahty ja nyt taytyy vaan kerata kaikki rahat kun pystyy seuraavaa 3 phasea ei varmasti nahda
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova