Tuorein sisältö

Scifisarja The Three-Body Problem on Game of Thrones -poikien ensimmäinen Netflix-projekti

01.09.2020 klo 19.10 | Luettu: 2555 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thrones -sarjan luojat David Benioff ja D.B. Weiss ovat kompuroineet etsiessään uutta suuntaa, mutta ehkä se viimein löytyi. He eivät luo HBO:lle vaihtoehtoisesta historiasta kertovaa Confederate-sarjaa, eivätkä Disneylle uutta Star Wars -trilogiaa. Viime vuonna solmitun Netflix-diilin ensimmäinen hedelmä tulee olemaan Liu Cixinin romaaneihin perustuva scifisarja The Three-Body Problem.

Kiitellyn romaanitrilogian ensimmäinen osa käyttää Suomessa nimeä Kolmen kappaleen probleema. "Probleema" itsessään viittaa siihen, miten vaikea on laskea, kuinka kolme objektia (kuten Maa, Kuu ja Aurinko) vaikuttavat toisiinsa.

Tarina kertoo ensikontaktista avaruusolentoihin. Ufomiesten planeetta on tuhon partaalla, joten he aikovat vallata omamme, mikä on satojen vuosien projekti. Olentojen ja ihmisten joukosta löytyy lukuisia eriäviä mielipiteitä: eräät ihmiset aikovat jopa auttaa olentoja valloituksessa.

Benioff ja Weiss kuvailevat alkuperäisteosta kunnianhimoisimmaksi lukemakseen tieteistrilogiaksi, eivätkä he ole ainoita. Matka alkaa 1960-luvulta ja jatkuu kaukaiseen tulevaisuuteen.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lily Collins muikist... Biohackers 1-5: "teh... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

01.09.2020 klo 20.26 3 tykkää tästä

Jospa tällä kertaa ei lähdetä sooloilemaan liikaa lähdemateriaalin ulkopuolelle.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova