Tuorein sisältö

The Boys 2-1: Wolverinella riittäisi kysyntää Hostelissa

04.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 2013 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1:
The Big Ride


Sarjan pariin on ilo palata, kun mieleen jäivät hurmehenkiset ylilyönnit ja osuvan kärkevät poliittiset vertaukset, eivätkä arkiset hahmonkehityksen puutteet. Ainoa muistamani kysymys on se, mitä pirua on tapahtumassa supernilkki Homelanderin ja poju Billy Butcherin välillä. Jakso tietää tämän ja vastaa vain osittain ja vasta lopuksi: jaa, no, eipä ilmeisesti ihmeempiä.

Ennen tätä moraaliton supersankariteollisuus pyrkii peittelemään kriisejä ja edistämään asiaansa. Hanttiin panevat pojat ovat etsintäkuulutettuja, joten he hohhailevat, ihmettelevät superterroristia ja muuta, ja etsivät motivaatiota. Alussa kun heidän puolellaan oleva Starlight tuki Homelanderia, kohautin olkapäitä: ehkä unohdin jotakin ja hänkin on pahis? Kaksoisagentti hän on ja superseerumin jäljillä. En suuremmin välitä ydinporukasta Billyä lukuunottamatta.

Niitä ylilyöntejä: "Teräsmies" näyttää, mitä mieltä hän on "Daredevilistä", ja "Wolverine" tienaa luovasti paranemisvoimallaan (kuva). Mainostettua valaskohtausta tai verrannollista spektaakkelia ei nähdä, mistä johtuen jaksoja julkaistiin kerralla kolme. Itsevarma hitaampi kerronta tekee pienen vaikutuksen myös. Katuojaan päätynyt ja hihhulien manipuloima "Vesimies" on kiinnostava, olipa hän tärkeä tekijä tai kevennys, ja se on herra johtaja söör Giancarlo Esposito, joka yrittää pitää Homelanderin kurissa tutulla korruptoituneella karismallaan. Kelpaa; ei häikäise.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 2-2 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viikate suuntaa Rill... Silk eli yksi naispu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova