Tuorein sisältö

The Mandalorian 2-3: vihdoinkin Star Warsia kuppaisessa kalastusveneessä

13.11.2020 klo 22.00 | Luettu: 2488 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
The Heiress


Sammakko pääsee minne piti. Se hänestä. Paikalla tosiaan on muita mandoja. He suostuvat antamaan päähenkilölle uuden suunnan, jos hän avustaa satunnaisessa tehtävässä. Alle puolen tunnin jakso tuntuu täyspitkältä keston jos ei sisällön puolesta.

Kypäräpäät ammuskelevat kypäräpäitä ja Pirates of the Caribbeanin Davy Jonesin sukua. Ruosteinen satamaplaneetta lienee uusi aluevaltaus Star Warsille.

Muistatko mustan valomiekan, jonka googletettuasi järkeilit, että sarja aikoo käsitellä Mandalore-planeettaa? Uudet mandot heittävät aiheesta sanasen, mutta sankaria ei kiinnosta. Ns. pääpahis suvaitsee vilahtaa.

Mandot ottavat kypärät pois. Mitä?! Ette siis ole mandoja, järkyttyy päähenkilö. Olemmepas. Itse olet ihme hihhuli kypäräfetissisi kanssa. Lol. Mielenkiintoista tässä on se, että Bryce Dallas Howard on ohjannut molemmat jaksot, jotka yrittävät saada sankarin luopumaan kypärästä. Sarjan ohjaajat eivät ole auteureja siten kuin juosten pissityn jatko-osatrilogian tapauksessa, mutta jokin tässäkin epäilyttää.

Se uusi suunta on: Ahsoka Tano. Jos googletat hänet, älä kirjoita perään "Kondas Peter". Anakin Skywalkerin padawanilla on vähän selitettävää, sillä hän on käsittääkseni lomaillut vuosikymmeniä, tai ehkä hänkin vain vilahtaa. Jo tässä jaksossa nähdään kloonisotien aikainen "tärkeä" hahmo, jonka arvo pitää tietää.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt mennään suomen k... Big Mouth jatkuu jou... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova