Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery 3-2: köpöttelevä kanamies, piruileva lohikäärme

24.10.2020 klo 23.00 | Luettu: 1307 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 2:
Far from Home


"Time not important. Only life important." Se säväytti taas, kun tulevaisuuteen rysähtäneet sankarit ilahtuivat elämän olemassaolosta, vaikken muista jännittäneeni, kun elämä pelastettiin. Tänään lasketaan päät tähtireessä. On yhä Kanamies, Silly-Tilly, Tig ja herrasmieskyyhkyläiset. Paha (häh hää -paha; niin paha, että alaselkään on tatuoitu Skeletor) Michelle Yeoh on yhä uhka ja mahdollisuus (tarinan sisällä ja laadullisesti). Hän on iloinen yllätys, sillä kuvittelin hahmon jääneen muihin (tuleviin) sarjoihin mr. Spökön tavoin.

Rekeä korjaavien hahmojen uudelleenesittelyn ohella jakso on niin simppeli länkkäri, että planeettaa luotaava tiimi köpöttelee saluunaan ja pysyy siellä. Ihan kivasti kausi kliseitä miksaa. Käytöstavat ja bensa ovat kortilla kuin Mad Maxissa, mutta aivosoluja on pari enemmän. "Paikallinen desperado" uskottavasti päättelee, että kylään saapui aikamatkustajia, joilla on sekä antiikkia että arvotavaraa.

Star Trek: Picardin loppuratkaisu jäi mieleen teennäisen kätevänä paisutteluna, joten toivottavasti bensakriisi ei ratkea: rajoitteet tekevät brändille terää. Poistaisin myös teleportit, jotka ovat entistä kätevämpiä, kun Scottylle ei tarvitse kilauttaa. Tulevaisuus toki tarvitsee jotain uutta.

Se hitusen hämmensi, mihin sävyyn saluunassa puhuttiin Tähtiliiton rippeistä ja niin ehkä pitikin, kun paljastuu, että edellisestä jaksosta on vuosi. Ehkä kausi syöksyy asiaan pehmeän alun jälkeen.


Keskiarvo 31 jakson jälkeen:


< Jakso 3-1 --- Jakso 3-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Tehosteet ovat yllä... Yksi F1-historian hu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova