Tuorein sisältö

Hawkeye 3/6: takaa-ajo temppunuolilla herättää valikoivat Marvel-fanit

01.12.2021 klo 23.00 | Luettu: 1616 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 3/6:
Echoes


Mafiosot pukeutuvat punaisiin verkkareihin? Toivoin heidän johtajansa olevan Ben Stiller, mutta hän onkin kuuro ninja Echo, jonka näytellyltä versiolta on poistettu toinen jalka. Takaumat yllyttävät kannustamaan vaikeutensa voittanutta sisupussia, mutta myös Hawkeyen kuulokone on rikki, joten empaattisena pärisevä katsoja kanavoi lemmen oikeaan suuntaan ja jää odottamaan lisätietoja Echosta.

Hawkeye yritti pitää fanityttönsä Katen erossa tästä, mutta he vakiintuvat pariksi. Puolikoominen mafia tahtoo kuulustella heitä, ja tuntuma on se, että tilanne voi ratketa puhumalla, mutta sitten sähellys ja uho eskaloituvat. Aikaa syö erinomainen, leffaan kelpaava takaa-ajo, johon Hawkeyen harvoin nähdyt hömppänuolet tuovat fantasiaa ja huumoria. Jännitteet siis jatkuvat osuvina.

Juhlin myös simppeliä kohtausta, jossa Kate auttaa Hawkeyetä soittamaan lapsilleen ennen kuulokoneen korjaamista. Jeremy Rennerillä on tietty arvo, mutta vasta tämä sarja antaa Hawkeyelle identiteetin. Siinä asiaa olikin. Mölähdin silti "häh", kun lyhyt ja vielä lyhyemmältä tuntuva jakso loppui sankarien ihmeteltyä laajaa juonta noin sekunnin.

Kritisoin vain sitä tuttua juttua, ettei Marvelin elokuvapuoli ymmärrä täysin miten tv-sarjat rytmitetään. Tänä vuonna he aloittivat.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2/6 --- Jakso 4/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seksikkäin tukkahevi... Suurin pudottaja Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova