Tuorein sisältö

Brand New Cherry Flavor 7/8: ilmeeni, kun kauhea kauhusarja ei lopu ikinä

27.08.2021 klo 21.00 | Luettu: 1329 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 7:
Egg


Tapettu turha sivuhahmo on Lisalle tärkeä, joten on myöhäistä lepytellä Lisaa ohjaajan työllä, jonka hän olisi jo saanut, jos kompromissit kiinnostaisivat. Se on hauskan farssimaista, kun sekoiluun väsynyt tuottaja saa tietää taposta, jota hän ei tilannut, koska olen itse väsynyt. Tuottaja on mm. syyllistynyt seksuaaliseen ahdisteluun, joten varon kuvailemasta häntä samaistuttavaksi, mutta hänen tragikoominen mielipahansa on viimeinen asia, jolla on painoa.

Lisa söi yhden murhaajan. Kahdella osapuolella on tuoretta kostettavaa tarinan loppusuoralla, joten luonnollisesti Lisa nuolee sammakkoa, minkä jälkeen hänen on pakko käydä läpi laajempi maaginen rituaali, eli vongattava seksiä ja syötävä lisää ihmislihaa. Kumpikin vaihe on kiehtova kuin taikatemppu korttipakalla.

"Jännityksen tiivistyessä" Lisa käy maagisessa kellarissa kasvotonta hirviötä moikkaamassa. Sen mukaan noitaa pitää varoa. Noidan viimekertainen satu valkoisen jaguaarin panemisesta on avain koko tapahtumasarjaan, mutta ei Lisa satunnainen osapuoli ole. Ei voisi (paljoa) vähempää kiinnostaa.

Kahdeksan jakson kausi on myönteinen trendi verrattuna 12-24 jakson pitkittämällä pitkitettyihin kausiin, mutta sopimuspohja kannattaisi oikolukea, kun minisarjallesi lohkeaa rahoitusta.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 6/8 --- Jakso 8/8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Murheenlaakson juhla... Blind Channel ja Bal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova