Tuorein sisältö

What If...? 1-3 ja 1-4: mitä jos Marvel-sankarit olisivat paperia ja Doctor Strange olisi saatana

01.09.2021 klo 23.00 | Luettu: 1091 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 3 ja 4


Iron Manin jälkeiset leffat kertovat parista päivästä. Mitä jos... kaikki olisi kosahtanut? Nick Furyn sankarit kuolevat. Ensimmäinen ajatus: jakso sijoittuu realistiseen idioottiuniversumiin. Jos kaverin kaulavaltimoon survaistaan lääkeruisku mageasti, hän kuolee. Jos tiedemies paisuu vihreäksi hirviöksi, hän puhkeaa.

Jakso on murhamysteeri. Syyllistä kiinnostavampaa on se, aikooko jakso perustella sen, että joku selvästi muuttaa tapahtumia, jotka hän tuntee. Vastaus on: tavallaan? Se sopii, että kaunainen pahis estää suunnitelman, jonka Fury paperille luonnosteli, enkä nipota sankarien kuolemista. Kun leffoja mukaillaan näin läheisesti, tyydyttävää olisi lähinnä kai se, jos muutokset loisivat hahmon, jota laajempi multiversumitarina aikoo käyttää. Jakso on joutava farssi.

Mitä jos... Doctor Strange ei menettäisi käsiään? 75% todennäköisyydellä et muista koko kriisiä. Mutta mitä jos hän menettäisi daaminsa? Muistan sen, että naiset on keksitty, joten ymmärrän, että Strange fiksoituu aikamatkustukseen. On kiintoisaa, ettei vaihtoehtoinen historia suostu muuttumaan takaisin. Liirumlaarumiin saattaa sisältyä tärkeitä selityksiä...

Strange syö demoneja satoja vuosia ja hänet jaetaan kahtia ja hän uhkaa rikkoa oman universuminsa ja hän vetää itseään turpiin. Jaksossa on sisältöä 2 tunnin edestä, mutta jakso tuntuu kestävän tunnin, vaikka jakso kestää puoli tuntia. Kombon on tarkoitus toimia siten, että "eeppisen mahtava ähky" hujahtaa ohi.

En saa näistä otetta. Kummankin jakson idea on jotenkuten ymmärrettävä, kun on visuaalisesti kivojen lopputappeluiden aika, mutta mikään ei tunnu miltään.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Positiivisessa noste... No niin: Top Gun 2, ... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.09.2021 klo 23.45 2 tykkää tästä

Samoilla linjoilla, olisin halunnut pitää näistä enemmän kuin toistaiseksi olen pitänyt.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova