Tuorein sisältö

Doom Patrol 3-1: helvetillinen roisto luovuttaa, mutta seuraava ehtii jo virtsata julkisesti

27.09.2021 klo 23.00 | Luettu: 1011 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 1:
Possibilities Patrol


Muistan kynttilähirviön hehkuneen tyyliä 2. kauden alussa ja heittäneen speariininsa sankareiden naamalle sen lopussa, mutten muista, päädyinkö viiteen vai yhteen tähteen. Ideat ovat villejä ja pyrkimykset syvyyteen vilpittömiä, mutta sarja osaa lässähtää painonsa alla.

Ja se todistetaan heti. Hirviö asui apinatytön mielikuvituksessa. Nyt apinatyttö käskee sen sinne takaisin. Tätä trilleriä kannattikin vuosi odottaa.

Timothy Dalton sentään ehtii kuolla... vanhuuteen. Hänen hautajaistensa odottelu on surumielinen sivujuoni, joka ei eroa viidestä muusta surujuonesta tyylillisesti. On turhauttavaa yrittääkään mennä yksityiskohtiin, kun ne eivät liity toisiinsa. Useamman supertoopen mielipaha on vastaavaa kuin 1. kauden alussa; pari asiaa ratkeaa, koska niin sanotaan. On mälsää kiukkuillakin, kun hahmot ovat rakastettavia.

Jakomieli-Jane on yhä jumissa päässään. Paha sivupersoona ei ole sitä, mitä hän esitti, eikä sitä, miksi tärkein Jane häntä luulee, vaan - oho - sivupersoona?! Pahis kähisee syntyneensä siten kuin sivupersoonat syntyvät. Joo, selvä. Se psykosomaattinen kamppailu, jota odotit kynttiläjuonelta, löytyy tästä pääpiirtein, joten 1+1 on melkein 2 ja nyt eteenpäin.

Kaudella nähdään satunnainen aikamatkapahis. Hän ehtii pissiä housuunsa ja/tai kadulle. Possibilities!


Keskiarvo 25 jakson jälkeen:


< Jakso 2-9 --- Jakso 3-2 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klamydian lokakuu ja... Progemetallisti Drea... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova