Tuorein sisältö

See 2-3: näkeviä hahmoja ei ole liikaa ainakaan jos heitä mätetään urakalla roskiin

09.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 633 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
The Compass


Poloinen psykopaatti Boots tosiaan vedettiin vessasta, mutta muiden luonnosteltujenkin ideoiden rakentelussa on jokin juju. Hullun kuningattaren säheltäminen on ominaisuus, kun tempauksia pidetään esillä. Näkevä poika on vähällä päästä hengestään, koska näkevien metsästäjät eivät usko kuningattaren uusia käskyjä. Järjetön sodanjulistus tulee kostautumaan, ja järkevämmät tahot uskovat ehtivänsä sen estää.

Sankarien kylän mystinen mummo paljastuu entiseksi ninjaksi, jollaiset ovat vannoneet suojelevansa näkeviä. Osa tulee toimittamaan tykinruuan virkaa Jason Momoan jengissä (jonka alkuperäisiä "punapaitoja" en enää muista). Oletan vastauksen olevan simppeli, mutta on hauska nähdä mitä tapahtuu, kun Momoa käppäilee mm. syrjäytetyn pahiksen ja vastarintaninjojen kanssa kohti kuningatarta, joka muutti mielensä alkuperäisestä konfliktista, mutta saattaa pitää Momoaa häiriötekijänä hovijuonittelua ajatellen.

Se on ristiriitaista, että näkevien lasten sokaistun faijan matka päättyy. Hänet on uudelleenesitelty kahdesti kolmen edellisen jakson aikana. Nyt hänen potentiaalinsa pyritään purkamaan: häntä ei kiinnosta edes kosto, vaan oma näköaisti, eikä sitä ole mahdollista palauttaa, joten se hänestä. Hän ehtii ulista sen verran, että osa hänen arvostaan tarttuu perijään teoriassa. Sarjan kuolemat eivät kuitenkaan vaikuta dramaattisilta käänteiltä, vaan kouralla mehustettujen appelsiinien kompostoinnilta.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 70's Show saa jatkoa... 007 No Time to Dien ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova