Tuorein sisältö

See 2-7: Jon Snow'n tasoiset pässit marssivat teuraalle

19.10.2021 klo 22.00 | Luettu: 1069 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
The Queen's Speech


Muutama sankari lausuu ääneen: kuningatar on hullu. Pääpahis on nyt syrjäytetty. Hänet jopa teloitettaisiin, ellei hän väitetysti olisi raskaana.

Tyypit joutuvat silti marssimaan turhaan taisteluun, joka nähdään ensi kerralla. Jakson nimi viittaa uuden kuningattaren palopuheeseen: "jaksaa, jaksaa isämmaan puolesta, jeii...!" Huokaus.

En valittanut, kun näkevä tyttö ihastui nopeasti vanginvartijaan, joka näkee myös. Nyt he seisovat eri puolilla. Ennen kuin nuolisade aloittaa kärhämän, he vaihtavat sanan viimekertaisesta väärinkäsityksestä. Sovitaan, että nielen tämänkin melodramaattisen kiiltokuvan.

Ennen sitä jakson ainoa kiinnostava hahmo on ennustajamummo. Hänen vuokseen entistä kuningatarta ei tapeta. Oletan hänen tietävän, että prinssi meni panemaan tätiään 5 minuuttia sitten, mikä saattaa johtaa näkevään lapseen. Mummo on vannonut suojelevansa näkeviä, joten hän toimii melkein loogisesti.

Mummo todennäköisesti ratkaisee tulevan taistelun viime hetken apuvoimilla. Vihaan sitä rutiinia, koska sankareiden pitäisi oppia taktikoimaan; en tarvinnut mitään ***** apuvoimia kun pelasin Myth: The Fallen Lordsia.

Matkalla "mystiseen kohteeseen" mummolla on sutinaa tutun sotilaan kanssa. Sutina tai lupaus sutinasta kestää 3 sekuntia, mutta se on jakson todellinen huipentuma. Sarjan pulssi tuntuu!

Pieni parannusehdotus. Jos kuningatar syrjäytettäisiin kauden alussa ja silti hän onnistuisi viettelemään pennun ja ruokkimaan sodan liekkiä parin kätyrin avulla (kuten tapahtui), tarkalleen kaikki olisi dramaattisempaa.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ja sitten jotain iha... Miten Frank Ferannas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova