Peruttu scifi Y: The Last Man ei uutta kotia löytänyt

17.01.2022 klo 17.35 | Luettu: 486 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sarjakuva ja tv-sarja Y: The Last Man kertoo maapallon viimeisestä miehestä, tai tarkemmin sanoen viimeisestä Y-kromosomia kantavasta nisäkkäästä, joka ei ole apina, mutta jonka apinallakin on Y-kromosomi. Sarja lopetettiin jo 1. kauden puolivälissä. Sitä esitetään Disneyn palveluissa.

Sarjan luoja Eliza Clark lähti motivoituneena etsimään sarjalle uutta kotia. Tiimi on kiintynyt jatkosuunnitelmiinsa. Nyt hän kertoo Twitter-ketjussa, että toivo on käytännössä menetetty. Hänen mukaansa on vaikea siirtää sarjoja muualle ja se on muuttunut vielä vaikeammaksi viime vuosina. Hän on kiitollinen siitä, että hän sai tehdä version suosikkisarjakuvastaan uransa parhaan tiimin kanssa, ja hän kiittää fanejakin tuesta.

Tämä ylimääräinen tilinpäätös tuntui uutisen väärtiltä, sillä V2.fi on uutisoinut aiheesta koko olemassaolonsa ajan eli kesästä 2007 lähtien. Alunperin kehitteillä oli Shia LaBeoufin tähdittämä elokuva. Tv-sarjasta puhuttiin jo viime vuosikymmenen alussa ennen asian virallistamista.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scream 5 on vuoden e... 'Ne on täällä' - sii... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

18.01.2022 klo 15.54 1 tykkää tästä

Harmittaahan se toisen puolesta kun intohimoprojekti kariutuu, vaikka en itse ehtinyt vielä sarjaan tutustua, eikä sarjakuvastakaan jäänyt paljoa mieleen. Televisiosarjoille soisi moninkertaisesti lisää rahoitusta, niin ehkä seuraamanikaan sarjat eivät peruuntuisi niin usein.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova