Tuorein sisältö

Y: The Last Man 1-9: kosminen vitsi on se, että sarja kertoo viimeisestä neidistä

03.11.2021 klo 22.00 | Luettu: 1200 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
Peppers


Yritys syrjäyttää presidentti keskeytyy räjähdykseen ja erilaiseen kapinaan. Ihan muualla "feministinen" kultti ryhtyy ryösteleväksi räyhäjengiksi sillä perustelulla, että miehiä kaipaavia naisia on kuritettava. Mitä tekee maapallon viimeinen mies? Bailaa ihkusti ja onnistuu keimaillen viettelemään karun Justiinan mukaan tanssiin. (Mies siis on mukana; toisin kuin viimeksi.)

Viimeisen miehen ei tarvitse olla päähenkilö ja hän voisi olla vaikka myytti, mutta sarjalla on identiteettikriisi ja nimihenkilön kautta sitä on luontevinta purkaa. Hänellä ei ole ilmeistä hätää, vaikka entisillä naisvangeilla on kiire mainostaa, että he ovat vaarallisia ämmiä kaikkien muiden naisten tavoin. Kysyin kauden alussa, onko tämä komedia. Viimeisen miehen hepsankeikkamaisuus on hyvä vitsi ämmien sisällissodan roihutessa, paitsi että miestä lähinnä vilautetaan, ja ne kriisit on tarkoitus ottaa vakavasti, ja niistä pitäisi löytää joku kannustamisen väärti.

Toivon usein yhteen asiaan keskittymistä. Edellinen jakso keskittyi turhimpaan juoneen (vasta tänään mainitaan, että "feministit" aikovat tappaa viimeisen miehen). Presidenttijuonessa on harmaan sävyjä ja reilusti vöyhkää, kun vallankaappausta syystäkin yrittänyt junttipoliitikko jatkaa suunsoittoa aseistautuneiden sissien tilttaillessa, joten eikö se juoni olisi tilaisuus tehdä Game of Thronesit ja rakentaa rajattu väliaikahuipentuma kauden loppusuoralle? On yllättävä kuolemakin. Mutta sirpaleinen jakso päättää myös antaa Justiinalle takaumia, jne.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 1-10 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Epica lataa livenä n... Diili-voittaja Soint... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova