Tuorein sisältö

Y: The Last Man 1-10: jokaisessa naisessa asuu pieni psykopaatti

10.11.2021 klo 20.30 | Luettu: 955 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 10:
Victoria


Psykopaateiksi ryhtyneet naiset hyökkäävät psykopatiasta parantuneiden naisten leiriin, joten tiedossa on paukuttelua ja juoksentelua päättöminä kanoina. Farssimaisuus lienee tarkoituksellista johonkin pisteeseen saakka. Aloittelevien psykojen johtaja uskoo liikaa omaan propagandaansa kuviteltujen miesten jylläämisestä, joten hän ei suunnittele ja hän tulee syrjäytetyksi. Onko pelkistä resursseista kiinnostunut opportunisti vaarallisempi pomo? Kysymys jää avoimeksi asiallisesti.

Sattumalta viimeinen mies on paikalla ja sattumalta hänen siskonsa on yksi psykoista. Kun viimeinen mies juoksee karkuun kaverinsa ja tykinruokadaamin kanssa, on pari mahdollisuutta: sisko ampuu tykinruuan, tai sisko ja tykinruoka ampuvat toisensa, ja sitten ulistaan. Mainitsin tämän hetken, koska hörähdin asetelmallisuudelle. Kausi ei ole siskolla paljoa tehnyt, mutta takauma auttaa perustelemaan, miksei hän pyri yhteen perheen kanssa.

Yhdysvaltain hallitus kosahti viimeksi nähdyistä syistä, mutta konservatiivipoliitikko näkee märän unen viimeisestä miehestä, joten unelma käänteisestä Handmaid's Talesta elää; tai eläisi, ellei sarja loppuisi tähän. Miehen pääasiallisen suojelijan järjestö hommaa paikalle pakoauton ja juonii muuta, mikä tuntuu sarjakuvamaiselta, ja sarjiksesta joudut lukemaan lisää, jos kiinnostaa. Finaali ei ole kamala. Lupaukset muuttuvista ja kehittyvistä jännitteistä voi niellä.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen ja arvosana kaudelle:


< Jakso 1-9

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt tsekkaamaan Selv... Mötley Crüen debyytt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova