Tuorein sisältö

Cowboy Bebop 1-9: väärä paholainen saa suhteelliset sympatiat

05.02.2022 klo 18.30 | Luettu: 1051 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
Blue Crow Waltz


Jakson mittainen takauma vahvistaa Viciousin olevan kaikkea mitä puolikoomisen pääroiston pitää olla, mutta Spiken ja poikien väliin jääneen daamin legenda lässähtää.

Vicious ja Spike olivat mafiaveljiä ja kuin ylätorsolle suunnattu vaatekappale ja takalisto. Vicious nauttii tappamisesta, mutta Spike kurtistaa otsaa viattomia teloittaessaan. Spikellä ei ollut mitään, ennen kuin Vicious järjesti hänet perheeseen, joten silkkaa jalouttaan Spike sarjamurhailee varsinkin kun Vicious on vaikeuksissa. "Katkeamaton" ammuskelukohtaus jää tv:n nykytasosta.

Daami esitetään bimbona, joka pubin Jessica Rabbitina toimiessaan lähtee helpolla Viciousin kainaloon, vaikka hän tietää kirveellä veistetyn apinan ammatin. Sitten akka ja Spike "rakastuvat" eli panevat noin ensimmäisen tilaisuuden tullen. Kumpikin mielistelee puhdasta psykopaattia mielellään, mutta on silti pakko pettää kaveri henkilökohtaisimmalla tavalla ilman petoksen luonteeseen liittyvää syytä. On lahjakasta saada sankari näyttämään mulkulta sillä hetkellä, kun kieli puolivahingossa eksyy pois roiston kraaterista.

Takauman lopussa Vicious käy pohjalla, mutta hän uskoo saavansa Spiken hengiltä ja edellisessä jaksossa hän pisti kylmäksi uhittelevan isänsä itsevarmoin ottein, joten roisto on valmis. "Sankarilliset rakastavaiset" ovat syvällisiä mutta vähemmän vetoavia kuin he olisivat lauseen mittaisen tiivistyksen jälkeen.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 1-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mömmöt sallivat Samu... Jackass Forever tuho... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova