Tuorein sisältö

Cowboy Bebop 1-8: lähinnä lentäviä psykopaattipellejä pyysinkin

29.01.2022 klo 20.45 | Luettu: 1236 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
Sad Clown A-Go-Go


Jakso on pätevä sarjan standardeilla, eli kunhan ylinäytteleminen ei ahdista. Muikisteleva pökkelö Vicious vastaa kaikesta, joten juonet ovat tarpeettoman teatraalisia, mutta vaarallisempia kuin ensin näyttää. Spike todisti voivansa ampua Viciousin kiikarikiväärillä halutessaan, eikä mikään estä ampumasta Spikeä, mutta Viciousin on pakko värvätä murhaajaksi kenneliin lukittu höhöttävä lentävä pelle. Pelle on riittävän kova, jotta toinenkin erä nähdään ja tietenkin huvipuistossa. Parin hudin jälkeen "viikon roisto" toimii taas.

Vicious antautuu teloitettavaksi, jotta hän voi vapautua ja tappaa pomonsa ja parikymmentä kätyriä miekalla. Tilanne kulkee kuten hän funtsi, mutta asiallisena mutkana kaverit pettävät hänet ja hän arvasi senkin. Jos hänen ja Spiken epämääräinen riita ehditään päätellä (sarja on lopetettu), niin hänen avujaan korostettiin oikeassa välissä.

Unohdin jo, ettei Jet tiedä Spiken historiaa, mutta silläkin on hitusen painoa nyt, kun Jet utelee ja vihjailee, mitä hän partnerilta toivoo. Ein-koira on Wikipedian mukaan erikoinen ja ydintiimin jäsen, ja nyt pelle hakkeroi piskin ohimennen (?), joten peukku ylös ja Borat-ilme naamalle, tai jotakin. On räjähdyksiäkin.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Helvetin hyvät bilee... Steve Vai joutuu sii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova