Tuorein sisältö

Raised by Wolves 2-1: ateistien jumalan voi nähdä, joten mitäpä sitä kyseenalaistamaan

04.02.2022 klo 22.00 | Luettu: 1582 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1:
The Collective


Juu: juttuja on meneillään. Ensimmäisen 10 minuutin aikana planeetan halki matkustanut trippaileva ateistirobotti ja sotakone eli "äiti" keskustelee uusien ateistien luoman robottijumalan kanssa, kun äidin sisuskaluja penkonut ateisti on ensin mutatoitunut kuin Toxic Avenger, ja sitten entinen uskovaista näytellyt ateisti (?) eli nykyinen hullu profeetta yrittää itsemurhaiskua. "Uskonnollinen scifi" on ollut yksi freeseimmistä lajityypeistä viimeaikoina. Mielenkiintoa ruokkii jo uuteen mestaan ja ryhmittymään liittyvä kuvasto.

Äidin nykyiset lapset ovat aurinkouskovaisia, entisiä sellaisia ja/tai rajatapauksia. Uudet ateistit uhoavat ennakkoluuloisina, mutta yleisesti ottaen heiltä ei kysytä mitään: he kuuntelevat robottijumalaa, joten pesue saa kodin ja äiti hommia opettajana. Samaan aikaan korvessa huru-ukkoileva "profeetta" löytää "Pietarin" eli perustan uudelle seurakunnalleen. Ja ehkä hän on profeetta, sillä meneillään on aurinkouskoa tukevia mysteerejä.

1. kausi oli epätasainen, ja on vaikea palauttaa kaikkea työmuistiin, mutta ehkä olennaista pidetään osaavasti esillä. Äiti on tänään harmoninen, koska tilanne ei ole ristiriidassa sen kanssa, miten hänet oli ohjelmoitu sarjan alussa, mutta kulman takana odottaa robottibukkakella luotu käärmehirviö ja muuta. Äidin tulevat tilttailut kiehtovat eniten ja lapset ehkä pitävät homman inhimillisenä.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 1-10 --- Jakso 2-2 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scream 6 on tulossa ... Tukholma-syndrooma s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova