Tuorein sisältö

HBO:n scifisarja Raised by Wolves on lopetettu kesken kaiken

03.06.2022 klo 22.50 | Luettu: 2370 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


HBO:n scifisarja Raised by Wolves on lopetettu kahden kauden jälkeen. Sarjan oli tarkoitus kestää noin viisi kautta. Sarja jäi uuden suurfirman Warner Bros. Discoveryn uhriksi: Warnerin ja Discoveryn yhdistymisen jälkeen monia ohjelmia ja laajempia asiakokonaisuuksia on ajateltu uusiksi.

Sarjan vakionäyttelijöihin lukeutuva Abubakar Salim yllyttää faneja pitämään meteliä, jotta tarina voidaan viedä päätökseen toisessa palvelussa. Hän tiedostaa, ettei toivoa ole paljon, mutta hän kokee, että toivonkipinä on todellinen: on innokkaita faneja, myötämielisiä kriitikoita, vahva tuotantotiimi ja loppuun asti suunniteltu tarina.

Salim muistuttaa, että fanit tekivät Justice Leaguen Snyder Cut -versiosta totta. Yksi menestyksekäs kampanja, jonka veteraani allekirjoittanut on, johti Farscape: The Peacekeeper Wars -minisarjaan, ja vastaavia esimerkkejä on, jos ei tuhottomasti.

Salim näyttelee "isää" eli androidia, joka yhdessä "äidin" kanssa pyrkii kasvattamaan ihmislapsia vieraalla planeetalla, kun ihmiskunta on likimain tuhonnut itsensä.

Lähteet: Variety, Reddit

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Strange N... Kuka pelkää pientä k... >

Keskustelut (1 viestiä)

mz-412

Rekisteröitynyt 22.11.2008

06.06.2022 klo 12.30 2 tykkää tästä

No voihan vitamiini sentään, kyseessä omasta mielestäni sellainen sarja että ei osaa sanoa onko hyvä vai huono mutta silti erittäin koukuttava, ehdottomasti olisin toivonut jatkoa tälle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova