Tuorein sisältö

Raised by Wolves 2-5: luota päänsisäisiin ääniin ennen muumion paluuta, eli huh huh

25.02.2022 klo 21.15 | Luettu: 2386 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
King


Sarja kiikkuu terävien & ravistelevien huipennusten päässä legendaarisuudesta, ja matka on kokemisen väärti yhtä kaikki.

Alleviivaan taas jäynän asiakokonaisuuden. Uskovaista näytellyt ateisti on huolissaan uskovaisesta ottopojasta, jonka vanhemmat hän tappoi ja joka on nyt koteloitunut kuin perhonen tekoälyn iskettyä biologisella aseella. Ateisti turvautuu rukoukseen, jonka hän suuntaa selittämättömälle voimalle, eikä uskovaisten käsitykselle siitä. Agnostinen rukous on ilmiönä herttaisen yleisinhimillinen? Ateisti näkee näkyjä, joten ehkä uskonnolliset tarpeet rinnastetaan harhaisuuteen? Näyt tosin johdattavat hänet kohti oikeaa ratkaisua ja sitten jokin jo puhuukin.

Tulee kysytyksi, mitä eroa on jumalalla ja mystisellä ulkoavaruuden voimalla. En tiedä, mutta kuulemma riittävän kehittynyttä tekniikkaa ei voi erottaa taikuudesta.

Äitirobotti tylyttää ihmisiä helposti ohjelmoitaviksi ja isärobotin identiteettikriisiä korostetaan. Jälkimmäisen lemmikkiprojekti on kasvanut tönköksi hunnutetuksi tantaksi, joka pysyy mysteerinä.

Profeetalta vietiin voimat, joten kultti etsii suuntaa. Nurkan takaa löytyy kuolleen "sarlaccin" reikä antiikkisella hissimekanismilla. Kun profeetta käy pohjalla ammuskelemassa elävää muumiota (?), tuoreehko kultti teurastetaan kultin pettämän robotin toimesta (!), eikä se edes ole viimeinen käänne. Samaan aikaan Snowpiercerin tasoisissa sarjoissa: ei mitään.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ketä siel vetää? Por... Teflon Brothersin le... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova