Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-6: satunnaisten pommien eheyttävä efekti

15.03.2022 klo 21.00 | Luettu: 944 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 6:
Born to Bleed


Pike on pultsaritason törkyturpa, josta en osaisi esseetä kirjoittaa, mutta vakionaama hän on. Nyt kaveritkin huomaavat hänen olevan himopommittaja. Olipa tämä alustettu käänne (en huomannut) tai patenttiratkaisu suvantovaiheeseen tai pois pyrkivään näyttelijään, on turhapuro uskottava "Unabomber", ja hänen sussunsa eli menninkäistäti on hämmentynyt kanssamme, joten ehkä tähän uskoo.

Lopulta Pike tarttuu julistepojan ehdotukseen: ratkaistaan kriisi peräkammarin poikien vanhaan tyyliin. He keskustelevat kaunoista, ja pöydälle nousee julistepojan valhe "paratiisista", joten kun puukkoihin tartutaan, se merkitsee jotakin. Hyväksyn tämän pohjaksi. Aloin menettää kaiken mielenkiinnon, mutta jaksojen 5 ja 6 päälle voi rakentaa jännitteitä, jos junasarja jotenkuten pysyy raiteilla.

Paha Sean Bean nuokkuu ja hourii selvittyään murhayrityksestä. Heikkouden painottaminen saattaa alustaa erilaista vaihetta hänelle. Huomioin jo viime kaudella, että hän tuntuu yksinäiseltä ollakseen diktaattori, jota muka tuetaan, joten utopistisesti unelmoiden epäkohdat saattavat kiepsahtaa ominaisuuksiksi.


Keskiarvo 26 jakson jälkeen:


< Jakso 3-5 --- Jakso 3-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensi viikolla sitä s... KISS-legenda listasi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova