Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 2-2: Picard on sivutoimisesti natsiversumin führer

22.03.2022 klo 21.45 | Luettu: 1658 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 2:
Penance


Jos poistaisin jotakin Star Trekistä, niin aikamatkat studion ovesta kadulle, holokansitempaukset studion ovesta kadulle, sekä Q:n kaltaiset kikkeliskokkelismiehet, jotka voivat luoda vaikka tasku-universumeja, jotka näyttävät siltä kuin näyttelijät kävelisivät studion ovesta kadulle. Moinen luonnostelmallisuus vastaa likimain silmän iskemistä kameralle.

Mutta: tuollainen on Star Trekiä ja luonnostelmallisuus muuttuu helppotajuiseksi perustaksi, jos kylkeen saadaan ruuhkaisuutta. Se on animaatioista tuttu resepti.

Ruuhka oli melkoinen jo viimeksi. Nyt Q selittää hirveästi potaskaa. Picardin on tehtäviä tehtäviä, koska hän on olevinaan universumin pahin mies tai jotakin. Kaveritkin ovat päätyneet vaihtoehtoiseen todellisuuteen, jossa ihmiset ovat fasisteja (eri tavalla kuin paha Michelle Yeoh toisessa Trekissä?), joten tiimin on koottava rivinsä ja matkustettava menneisyyteen pysäyttämään Suomineidot-dokumentin ensiesitys.

Kerronta on roolipelimäistä tyyliin "jos keksitte lennosta, kuinka koijata tähtienvälistä diktatuuria ja tavan päästä menneisyyteen, koettakaapa heittää nopalla yli 2, niin homma etenee". Ei siinä sinänsä mitään. Ja selvennän: jakso on täynnä scifilavasteita, mutta pelkään sitä, miltä menneisyys näyttää.

Puoli tähteä bonusta sille, että todellisuuksien rajat ylittävä borg-kuningattaren puolikas vaikuttaa uudelta vakiohahmolta. Jotakin sellaista pelaisin itse.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Fast & Furious 10 vä... Tiedossa on lisää tä... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jesuiitta

22.03.2022 klo 23.53 1 tykkää tästä

Ettei nyt vaan olisi kuitenkin jokin tähtireki universumin Putleri, tai itse Vladimir Iljitsh otettu malliksi?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova