Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery, osa 26: Resistance is Futile, eiku

29.06.2019 klo 23.30 | Luettu: 745 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 11
Perpetual Infinity


Michael yritti itsemurhaa koijatakseen tulevaa itseään. Oho, "punainen enkeli" ei olekaan tuleva Michael - mutta onneksi hän on Michaelin kadonnut äiti, joten joku vaivautui paikalle ennen kuin sankari grillattiin. Vastaava skenaario: kaadu eteen niin varmana pelastavista reflekseistäsi, että murrat naamasi lattiaan. Tämmöinen pöhelyys on ominaisuus. Höpöselitykset aiemmille mysteereille ajavat asiansa. Se on ihan sama, että mutsi on palaamassa tulevaisuuteen automaattisesti, vaikka toisesta ulottuvuudesta karannutta emäntää eivät koske vastaavat säännöt. Äiti-tytär-suhteen tunnelataus peittää kerronnallisen väkinäisyyden.

Teemoista löytyy virhe: kun Baabelin valopallon miljoona vuotta koostama Wikipedia tuomitaan liian vaaralliseksi Michaelin mutsin suosituksesta, kanamies esittää parin sanan protestin, mutta tiimi on valmis alustamaan kovalevyt heti. Star Trekissä sankareiden pitäisi löytää keino suojella tietoa tai yrittää viimeiseen asti. Kirk voi jäädä kotiin, jos tämä Wiki pelastuu.

Tekoälyjuoni kuulemma ei kytkeydy borgeihin, vaikka aikamatkustelu sallisi vaikka minkä ja on hankala kuvitella, mikä olisi tyydyttävämpää tässä yhteydessä kuin näkymättömän uhan kehittyminen vaihe vaiheelta robottizombeiksi. Suolaa haavoihin: vankiinsa mielenhallintapiikkejä tökkivä tekoäly sanoo "struggle is pointless" borgien iskulauseen sijasta.


Keskiarvo 26 jakson jälkeen:


< Jakso 2-10 --- Jakso 2-12 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lutkamaiset teini-ik... Himoksen kävijäennät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova