Tuorein sisältö

Disney valmistautuu piirrettyjen paluuseen: Sketchbook-traileri

25.04.2022 klo 21.25 | Luettu: 630 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sketchbook on keskiviikkona alkava Disney+ -sarja, jonka kukin jakso seuraa yhtä taiteilijaa, joka panostaa yhteen piirroshahmoon ja kertoo samalla itsestään. Käsittelyssä ovat käsinpiirretyn ajan hahmot Simba, kapteeni Koukku, lampun henki ja Kuzco, sekä 3D-animaatioista tutut hahmot Olaf ja Mirabel.

Disney täyttää 100 vuotta ensi vuonna. Käsinpiirretty animaatio on jäänyt vähälle huomiolle viime vuosina, vaikka aluksi se oli Disneylle kaikki. Disneyn edustajat ovat lupailleet tulevaisuudelle isoja piirrettyjä projekteja, vaikkei mitään tiettyä ole virallistettu. Sketchbook on yksi enne, ja viime vuoden lopulla Disney ryhtyi pitkästä aikaa opettamaan piirrosanimaatiota muutamille tulokkaille. Yksi opettajista on Eric Goldberg, joka on Pocahontasin ohjaaja ja lampun hengen piirtäjä Sketchbook-sarjassa.

Goldberg yritti parantaa piirrettyjen asemaa, kun 3D-animaation suosio jatkoi sen heikentämistä. Nyt hän on ilahtunut siitä, että tulevaisuus sallii erilaiset tyylit. Piirrettyjäkään ei ole sidottu yhteen muottiin.Lähde: Indiewire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britney Spears somet... Huumoria osaavilta t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova