Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 1-4: voi ei, he aikovat ryöstää sillan altamme soutuveneillään

10.05.2022 klo 21.30 | Luettu: 712 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
The Bridge


Taistelujakso toimii omalla painollaan pienistä epämääräisyyksistä huolimatta. Ketään ei ole määritelty kannustamisen arvoiseksi, mutta parasta taktiikkaa voi tsempata, ja ehkä action-figuurin väärtejä ukkoja ja akkoja alkaa erottua juuri tällaisen keskeltä.

Viikingit tahtovat Lontoon. Silta sinne menee. "Jännittävä ulkopuolinen" keksii sabotaasijuonen. Brittien on määrä pysyä suojassa ja iskeä selustaan, ja sehän helpottuu, kun viikingit tunkevat sillalle? Britit eivät nosta siltaa, vaan aukaisevat ovenkin, kun viikinkikuningas on käynyt reteästi kettuilemassa.

Britit luulevat ajavansa barbaarit pakoon, mutta hah: sillan alla kyykkivä "ulkopuolinen" on jyrsinyt metrin paksuista pölliä jo pari minuuttia, joten kun viikinkien soutuveneliiga alkaa tukipilaria vetääkin, siltahan sortuu. Loppu.

Kelasin välillä taakse, kun jokin asetelmassa meni ohi, mutta se on pientä. Jakso on pätevä väliaikahuipentuma. Nuoren brittikuninkaan liiallista itseluottamusta alustettiin ja alustetaan, ja sillalle tunkevat viikingit peittelevät armeijansa kokoa, joten siihen uskoo, että teinipallien voimalla öyhöttävää kermapersettä puijataan. Kun liittolainen ei vaivaudu apuun tulemaan, teinikuninkaan ego oli selkeästi jakson aihe. Jos hän olisi Joffrey Baratheon, jolta hän näyttää ja joskus kuulostaa, hänet voitaisiin nyt työntää jokeen, mutta hahmo on historiallinen ja harmaan sävyt vilahtavat joskus, joten on hyvä, ettei ketään (muistamaani) eliminoida vielä.

Sillan "soutaminen nurin" on äkillisempi tempaus kuin sillan polttaminen olisi, joten ok sillekin taktiikalle, ehkä.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Euroviisuhuuma pääst... Sex Educationin Ncut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova