Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 2-8: historia tuhoutuu, tai; vähän melua paljosta

15.07.2022 klo 23.00 | Luettu: 1113 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8:
Mercy


Kyborgi uhkaa galaksin historiaa. FBI kuulustelee avaruusolentoa ja aikamatkailevaa robottiupseeria epäillen, että pari aikoo estää avaruuslennon. Koeputkilapsi vapautuu isähahmon otteesta, kun puolijumalan lahja sallii astua päivänvaloon. Puolijumala paljastaa kieroilleensa viimeaikoina siksi, että hän on kuolemassa tai omalla tavallaan hiipumassa.

Toisin sanoen näyttelijät horisevat nykyajassa. On arkistohuonetta ja huonetta ja kaupungin katua; on pari hyvää repliikkiä, jos niitä etsii. FBI-agentti kärräsi Picardin kellariin, koska hän tahtoo avautua lapsuuden traumasta. Valikoin katseluun "universumi räjähtää" -tason aiheita ja saan saippuaa.

Borg-uhka yritetään myydä lopussa, kun borgien kuningatar ja hullu tiedemies liittoutuvat. Alison Pill vangitsee huomion muututtuaan epävakaasta tädistä kylmäksi diivaksi. Ensisijaisesti koin jakson alustavan borg-idean hautaamista, koska sankarit tarttuvat siihen kliseeseen, että borgin ruumiin omistaja voidaan yhä herättää kauniisti pyytämällä.

3. kausi lähes varmasti päättää Picardin uran, joten toivoisin sarjan virittelevän juuri nyt ja hyvin selkeästi ennätyksellistä borg-uhkaa, kun Picardilla kerran on heihin kytkös. Budjetti ei mene tekosyynä, kun ideat ja asenne eivät erikseen maksa. Psykologinen uhka kelpaisi.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7 --- Jakso 2-9 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uuden The Boys -sarj... Supertähti Lady Gaga... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova