Tuorein sisältö

Disney+ -seikkailut trailereissa: Willow, National Treasure ja Percy Jackson

12.09.2022 klo 13.00 | Luettu: 865 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Willow-sarja jatkaa 80-luvun fantasiaelokuvan tarinaa 30. marraskuuta. Warwick Davisin yhä näyttelemä Willow Ufgood on nykyään osaava velho, jonka apua sekalainen seurakunta tarvitsee asettuessaan palailevaa pahuutta vastaan.

Joanne Whalley palaa Sorshaksi, joka oli elokuvassa kuningataräitiään vastaan kapinoiva soturitar. Disneyn D23-messuilla paljastui, että mukaan on liittynyt vanha vinoilija Christian Slater, joka nähdään tuntemattomassa roolissa.

Uusi traileri:


National Treasure: Edge of History -sarja on jatkoa elokuville, joissa etsitään amerikkalaisuuteen liittyviä aarteita ja ihmetellään salaliittoja. Useimmat hahmot ovat uusia, mutta leffoista tuttu Justin Bartha palaa Riley Pooleksi.

Nuorta päähenkilöä tulkitsee Lisette Olivera. Hän on tuore kyky, joten ei pidä ihmetellä, jos monella sivustolla lukee yhä Lisette Alexis. Ensimmäinen aarre kytkeytyy hahmon omaankin historiaan ja siitä on kiinnostunut myös mysteeridaami, jota näyttelee juonikkaaksi syntynyt Catherine Zeta-Jones.

Sarja alkaa 14. joulukuuta. Uusi traileri:


Romaanisankari Percy Jackson on Poseidonin poika eli puolijumala, jonka seikkailuja on verrattu ahkerasti Harry Potter -saagaan. Leffaversiot saivat nihkeää palautetta ja jäivät taloudellisista tavoitteistaan. Tuleva tv-sarja Percy Jackson and the Olympians on täysin uusi versio.

Percyä näyttelee nyt The Adam Project -leffasta tuttu Walker Scobell. Sarja aloitti kuvaukset kesällä ja se alkaa "pian". Tämä on ensivilkaisu:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Juttua on riittänyt ... Mielensäpahoittaja v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova