Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows: Mark Hamill vampyyrina

15.05.2020 klo 22.00 | Luettu: 1096 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 5 ja 6:
Colin's Promotion ja On the Run


Energiavampyyri eli toimiston tylsin mies on omaan makuuni hauskempi, kun hän ei harrasta mitään yliluonnollista, joten 5. jakso ei sytyttänyt. Hänet ylennetään. Pomona hänellä on enemmän yleisöä, joten hän pärisee voimaa ja saa tukkansa takaisin. Muut vampyyrit ovat hätää kärsimässä, kun hän pian imee energiaa yrittämättäkin.

Alku tuntui loogisemmalta, kun hän oli pettynyt myönteiseen huomioon. Toki se "imee energiaa", kun pomo vaatii huomion, mutta se tuntuu päinvastaiselta jekulta siihen nähden, kun tyhjän pantti narisi turhia juttuja. Päheä kampaus on vastaava käänne kuin jos elämänsä kunnossa olevan tiikerin hampaat putoaisivat, mikä sinänsä ei yllättäisi tässä sarjassa.

Dokumenttimaisuudella tehdään vaihteeksi jotakin, kun Mark Hamillin näyttelemä vampyyri ajaa Laszlon pakoon. On hupaisaa, kuinka pikkumainen riita vaikuttaa johtavan uuteen, dokumenttiryhmän tiivistämään elämänvaiheeseen, jossa pyylevä partasetä toimii V2.fi:n päätoimittaj-... kapakoitsijana sydänmailla.

Hamillin hahmo on yllättäen mystinen, ikivanha ja nolo, eikä hänen materiaalillaan ole ilmeistä eroa hätäisesti improvisoituun törttöilyyn, mutta herra ääninäyttelijä nauttii tästä ja niin minäkin. Tämä olisi ollut tuplajakson väärti konflikti, vaikka pikaisuus onkin osa vitsiä.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-3 ja 2-4 --- Jaksot 2-7 ja 2-8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tampereen Tullikamar... Hei pyllypää, Paluu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova