Tuorein sisältö

Cobra Kai 5-5 ja 5-6: fanit ansaitsisivat alkoholisoituneen Karate Kidin

04.11.2022 klo 23.00 | Luettu: 1005 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5 - Jaksot 5 ja 6:
Extreme Measures ja Ouroboros


Silver on limainen konna, mutta LaRusso ei vetoa sankarina, mutta sehän on ominaisuus, mutta ideasta luovutaan liian aikaisin, mutta... Kiva tälle on hykerrellä.

Epätoivoinen LaRusso turvautuu huolestuttavasti väkivaltaan ja viinaan etsiessään johtolankoja. Vaimo lähti jo. Jopa Johnny vaikuttaa LaRussoa fiksummalta.

Mutta sitten LaRusso ymmärtää virheensä. Samaan aikaan vaimo ajautuu kapakkatappeluun huvikseen ja Johnny yllyttää poikiaan ratkaisemaan riidan toisiaan hakkaamalla, joten kaikki on hyvin! Kaikki on aasialaisen filosofian mukaisessa tasapainossa? Siltä tämä melkein tuntuu.

Soveliaasti LaRusson katumus katkeaa Silverin hyökkäykseen kauden puolivälissä. Silverille vannoo kostoa myös poseen juonittu Kreese, joka lienee silti ensisijaisesti sovituksen tiellä. Tuskinpa nuoresta Johnnysta väsättiin deepfake turhaan: mm. se houre sallii Kreesen märehtiä historiaansa.

Silver vahvistaa asemiaan ulkomaisilla ninjamestareilla, joita johtaa tiukka daami. Pantatut salaisuudet tuoksahtavat siltä, että Silver aikoo uhrata ykkösoppilaansa manatakseen esiin muinaisen lohikäärmeen. Olisipa se totta edes melkein.

Lopussa kaikki liittyvät taisteluun pahuutta vastaan. Kernaammin olisin seurannut LaRussoa pohjalle saakka. Se symboloisi nostalgian nyrjähtäneisyyttä, ja LaRusso ehtisi noustakin, ennen kuin sarja päättyy.


Keskiarvo 46 jakson jälkeen:


< Jaksot 5-3 ja 5-4 --- Jaksot 5-7 ja 5-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aito eli japanilaine... Iron Maiden ja Tampe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova