Tuorein sisältö

Carrie-Anne Moss ja Dafne Keen liittyvät Star Wars -universumiin The Acolyte -sarjassa

08.11.2022 klo 17.50 | Luettu: 812 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Acolyte on keväällä 2020 julkistettu Star Wars -sarja, jonka tuotanto on nyt alkanut. Sarja sijoittuu esiosatrilogiaa edeltävään aikaan: galaktisen tasavallan loiston päiviin, jolloin myös jedit olivat voimiensa huipulla. Tuon ajan loppu alkaa häämöttää, kun pimeät voimat nostavat päätään.

Tuoreehko juonikuvaus tarkentaa, että päähenkilö on entinen padawan, joka liittoutuu uudestaan jedimestarinsa kanssa, jotta he voivat tutkia rikosten sarjaa. He kohtaavat katalampia voimia kuin he osasivat odottaa.

Ennen tätä tarkennusta oli mahdollista tulkita (turhan toiveikkaasti?), että päähenkilö on sithien oppilas / akolyytti, sillä pimeitä voimia on painotettu ja sarjaa on kuvailtu "erilaiseksi" mysteerijännäriksi.

Pääosassa nähdään Amandla Stenberg (The Hate U Give). Varhaisiin kiinnityksiin lukeutuvat myös Lee Jung-jae (Squid Game) ja Jodie Turner-Smith (Queen & Slim).

Mukana ovat nyt virallisesti myös Carrie-Anne Moss (The Matrix), Dafne Keen (His Dark Materials), Manny Jacinto (Nine Perfect Strangers), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll) ja Dean-Charles Chapman (Taistelulähetit - 1917).


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Murhamysteeri keskel... Onpas Brendan Fraser... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova